Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sieć serwerów cs 1.6 i cs:go

Diabelek69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę  sprzedać sieć serwerów 1.6 i CS:GO. Sieć posiada zniżki na hostingach gdzie stoją serwery i forum oraz na cssetti.

Sieć można podejrzeć online: ZabijamBoLubie.pl

Własnościowe serwery:
CS:GO :
5vs5
5vs5 #2
Arena 1vs1
Deathrun #1 , 2, 3, 4

Dodatkowe informacje:
Wycena internetowa domeny strony: https://scr.hu/Jm22Wr
Domena jest opłacona na rok z góry.
Serwery miesięcznie zarabiają przy wyciągnięciu ich potencjału i adminach 1200-1500 zł
RankPage 2 - dobrze można to wykorzystać.
Licencja na sklep 1.6 i CS:GO
Licencja IPS4
Unikatowy styl forum
Sieć jest moją pełną własnością. W cały skład wchodzą vpsy pod bazy wszystkie podstrony itp.

Domena sama w sobie jest jedną z najbardziej znanych, gracze zawsze zaglądają i wracają. Niestety ja nie mam czasu się tym zajmować a ktoś kto ma czas  może znów zrobić  z tego wielką sieć i dodatkowo zarabiać na tym.
Styl jest unikatowy i pełnym wymysłem moim i grafika, mogę dorzucić do tego stare style również robione na zlecenie jak i pełne grafiki. Posiadam także projekty na kubki, koszulki, smycze, obudowy do telefonów które ładnie się rozchodziły.

Cena za całość to 5 tyś zł - możliwość negocjacji, proszę podawać od razu konkretne oferty.
Kontakt ze mną jest tutaj na pw jak i na gg - 13511579

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Brak serwerów w gt.

Forum to typowy ghost town.

Nie wiem z jakiej racji chcesz dostać za to forum 5 tysięcy złoty i jakim cudem serwery zarabiają 1200-1500zł, kiedy nawet ich nie widać w gt ani na forum.

Domena jedna z najbardziej znanych? Może pare lat temu. Na forum 0 użytkowników online, w przeciągu 24h odwiedziło forum 10 użytkowników z czego 4-5 to administracja.

Udostępnij statystyki miesięcznych odwiedzin dla potwierdzenia 'popularności' domeny

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca zostaje przeniesiona do Archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat, proszę skontaktuj się z moderatorem działu lub wyślij raport z prośbą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...