Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konta do gierek <3

Catha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteś graczem League of Legends i potrzebujesz konta? Pisz, mam wiecej kont na sprzedaż,

Witam, sprzedaje konta do gierek, mam ich wiele!

Skąd je mam? Boostuje konta i sprzedaje.

Nazwa rzeczy: Konto w LoLu lvl: 53 
Metoda kontaktu: Forum, gg, Telegram macie w opisie mojego konta na mpcforum.
Opis rzeczy: Sprzedaje konto w grze League Of Legends, konto nie było nigdy banowane jak również posiada skiny + unikalny nick który ma w sobie podpis RIOT. Skiny na koncie masz na screenie jak ilosc niebieskej essencji. Konto ma 4 miejsca na runy jak i 10 emotek, 113 ikonek, 104 skinów, ranga: DIAMENT 5- HIGH ELO. 

Championy wszystkie + 10k essencji.
Oczekiwana/oferowana cena: 200 zl
Zdjęcia/inne informacje:

5b73c182cb15e4a2743980bf86c0f549.png

Nazwa rzeczy: Konto w LoLu lvl: 32 
Metoda kontaktu: Forum, gg, Telegram macie w opisie mojego konta na mpcforum.
Opis rzeczy: Konto w lolu, wszystkie championy, ranga unnranked stara: Master, skinów 39 jak i 15 emotek + 7 totemów.
Oczekiwana/oferowana cena: 300
Zdjęcia/inne informacje:

398b08f57227becdca42e3ba38b0c2cb.png

Nazwa rzeczy: Konto w LoLu lvl: 35
Opis rzeczy: Konto w lolu, 40 championy, ranga: D5 - HIGH ELO - MALO SKINOW (30)
Oczekiwana/oferowana cena: 100 zl
Zdjęcia/inne informacje:

Skjermbilde1.PNG

Nazwa rzeczy: Konto w LoLu lvl: 57
Opis rzeczy: Konto w lolu, 65 championy, ranga: D5 - HIGH ELO - MALO SKINOW (10) - Konto POD ADC
Oczekiwana/oferowana cena: 90 zl
Zdjęcia/inne informacje:

Skjermbilde.PNG

Skjermbilde2.PNG

Nazwa rzeczy: Konto w LoLu lvl: 74
Opis rzeczy: Konto w lolu, ALL championy, ranga: G1 - HIGH ELO  (PLATYNA) - 196 skinów w tym RIVEN 2012 - Konto pod gracza który chce się popisać skinami:3
Oczekiwana/oferowana cena: 150 zł
Zdjęcia/inne informacje:

c24875a6209fb4016dc16d88fab97658.png

1.png

Opublikowano
4 godziny temu, cela123 napisał:

wymiana za konto steam wchodzi w gre ?

Zależy na jakie, skontaktuj się na pw i opisz mi swoje konto i jakie konto z dwóch na górzę podanych.

1.png

Opublikowano

To tańsze konto zostało już  wymienione.

+repik fair trader and gut guy żadnych problemów przy wymianie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A więc to po potrzebne ci było to D5. Sam najwyraźniej za słaby byłeś na wbicie, więc kogoś innego musiałeś poszukać. Co do tego nicku - wcale nie jest unikatowy, wręcz jest na minus, bo Riot mógłby doczepić się o podszywanie.  Mam nadzieję, że będę ostatnią  osobą, którą oscamujesz :) 

Opublikowano
15 godzin temu, Ajroo napisał:

A więc to po potrzebne ci było to D5. Sam najwyraźniej za słaby byłeś na wbicie, więc kogoś innego musiałeś poszukać. Co do tego nicku - wcale nie jest unikatowy, wręcz jest na minus, bo Riot mógłby doczepić się o podszywanie.  Mam nadzieję, że będę ostatnią  osobą, którą oscamujesz :) 

Zapytam się ciebie o jedno, daj mi jakiś dowodzik że boostowałeś coś dla mnie? Konto które widnieje na screanie ma inny nick wogóle, więc po co te pier...., to że robiłeś to dla jakiegoś kolegi i chciałeś od demnie hajs to już nie moja wina.

Nie będę płacił za kolegów.

1.png

Opublikowano
16 minut temu, Catha napisał:

Zapytam się ciebie o jedno, daj mi jakiś dowodzik że boostowałeś coś dla mnie? Konto które widnieje na screanie ma inny nick wogóle, więc po co te pier...., to że robiłeś to dla jakiegoś kolegi i chciałeś od demnie hajs to już nie moja wina.

Nie będę płacił za kolegów.

Oczywiście, że nie będziesz płacił za kolegów - w końcu wcale nie mówiłeś, że TWÓJ kolega zapłaci, że jeśli nie to TY zapłacisz. Screenów rozmów nie mam, ale na serio tak trudno ci się przyznać, że nie umiesz grać w tą grę, że nie masz żadnego mastera i po prostu wykorzystałeś okazję i przyżydziłeś na boosta. Ciekaw jestem jak szybko się spierdolisz z tego diaxa...  W sumie to mam dowód, znam nickname i hasło, które później zmieniłeś. A no i komentarz pod profilem, który zapomniałeś jeszcze usunąć. 

p2 do d5.PNG

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 28.8.2018 o 20:33, DasNiko napisał:

Wystawiasz na Allegro?

Chętnie wystawie zależy jakie konto, bo zostało jedno :) Jak nie odpiszesz to do zamknięcia :)

..

@Aive Dam reporta, jak bedzie do zamkniecia :)

1.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca zostaje przeniesiona do Archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat, proszę skontaktuj się z moderatorem działu lub wyślij raport z prośbą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...