Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany Grafik - prezentacja największego RPG W historii Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będę się rozpisywał.

Tryb robiony 2 lata, a ja potrzebuje grafika który zajebiście wykona jego prezentację graficzną.

Podam 2 przykłady prezentacji (jaki styl):

1)

https://skript.pl/temat/23667-metin2-v2-e-craftpl/

2)

https://skript.pl/temat/15765-metin2-w-minecraft/

-------------------------------------------------------------------------------------------

Poszukuję kogoś ogarniętego który zna się na robieniu i zrobi to bardzo dobrze.

Zapłata w postaci paysafecard (kwota do ugadania).

Kontakt: Steam/Skype >> xN0MANDx

Dla tych co nie widzą różnicy między alfabetem a cyframi. //~ W nicku jest cyfra zero to nie jest litera.

Wszystko do ugadania jest. Czekam. Dostęp do podglądu zostanie udostępniony na czym ma stać prezentacja i wszelkie wymagane dane dopiero wtedy.

Sieć Serwerów RPG E-Craft.PL

1.7-1.13

• Marosking zmienił(a) tytuł na Poszukiwany Grafik - prezentacja największego RPG W historii Minecraft
Opublikowano
47 minut temu, happi napisał:

największy serwer, a płaci paysafecardami? xD

Przeczytałeś dokładnie post ? Największy pod względem rozbudowania technicznego (2 lata prac, wielkie mapy, dynamiczne misje itd). Serwer jest nie otwarty. Niestety nie jesteśmy w stanie płacić 5000 zł miesięcznie za firme podatki prowizje i mnóstwo innych rzeczy jednocześnie aby płacić przelewami. Więc mamy tylko paysafecard'y. W tym biznesie bez firmy podatki i prowizje wynoszą 70% przychodu. Nie licząc kosztów maszyn itd. A z firmą to już nie możliwe, aby umożliwić płatność przelewem (mam dopłacać nawet 1000-3000 zł miesięcznie ?)

1.7-1.13

Opublikowano

czyli żeby jako osoba prywatna wysłać drugiej osobie prywatnej przelew to trzeba mieć firmę?

masz inne opcje płatności, chociażby paypal

k3HeXgc.png

Opublikowano
Dnia 21.05.2018 o 13:31, happi napisał:

czyli żeby jako osoba prywatna wysłać drugiej osobie prywatnej przelew to trzeba mieć firmę?

masz inne opcje płatności, chociażby paypal

Angażuje to co dostaje z serwerów jedynie. - PSC

A osobistych środków nie mam zamiaru wykorzystywać. A 100 zł nawet paypalem to za dużo.

1.7-1.13

Opublikowano
8 godzin temu, xN0MANDx napisał:

A skąd mam ci wziąć taką kwotę przelewem. Do pracy nie chodzę (17). Angażuje to co dostaje z serwerów jedynie. - PSC

A osobistych środków nie mam zamiaru wykorzystywać. A 100 zł nawet paypalem to za dużo. W psc mogę dać ale innymi metodami to max 20 zł

Czego ty oczekujesz za 20 zł xDDD 

Takie zaangażowanie a pewnie zagra z 20 osób i na tym się skończy. Wielkie mapy nie maja nic do rzeczy, mógą równie dobrze wyglądać ohydnie.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano
Dnia 22.05.2018 o 17:09, Rever_PL napisał:

Czego ty oczekujesz za 20 zł xDDD 

Takie zaangażowanie a pewnie zagra z 20 osób i na tym się skończy. Wielkie mapy nie maja nic do rzeczy, mógą równie dobrze wyglądać ohydnie.

Nie podałem kwoty ;) Sam sobie wymyśliłeś tą kwotę. Ja podałem ograniczenia i inne pierdoły co do innych metod - dlatego tylko psc. Jeżeli nie macie nic wnoszącego do tematu to się nie wypowiadajcie. Nie chodzi o mapy, lecz o sam serwer - widać, że się nie znasz na prezentacjach, więc proszę "vympieł-dalać" Takim jak ty może i bym zapłacił z max 10-20 zł - Trzeba wyjaśniać niczym 6-letnie dzieci was.

1.7-1.13

Opublikowano
Dnia 22.05.2018 o 08:53, xN0MANDx napisał:

A skąd mam ci wziąć taką kwotę przelewem. Do pracy nie chodzę (17). Angażuje to co dostaje z serwerów jedynie. - PSC

A osobistych środków nie mam zamiaru wykorzystywać. A 100 zł nawet paypalem to za dużo. W psc mogę dać ale innymi metodami to max 20 zł

możesz wymienić psc na paypala

k3HeXgc.png

Opublikowano
14 minut temu, happi napisał:

możesz wymienić psc na paypala

ta to ciekawe gdzie.

Bynajmniej napewno nie na skrill, nesteller, mypaysafecard bo tam tylko blokują pieniądze i nie chcą oddać. Więc gdzie niby jest możliwość wypłacenia..

1.7-1.13

Opublikowano

nie skrill, bo?

no może np. u osoby prywatnej??

zachowujesz się jakbyś prowadził serwer w strachu przed mamą i byleby się nie dowiedziała

k3HeXgc.png

Opublikowano
15 minut temu, happi napisał:

nie skrill, bo?

no może np. u osoby prywatnej??

zachowujesz się jakbyś prowadził serwer w strachu przed mamą i byleby się nie dowiedziała

A chociaż próbowałeś, że się wypowiadasz ? Nie ponieważ jesteś dzieciaczkiem który nawet nie ma dostępu i nie miał okazji spróbować. Zwyczajnie nie da się wpłacić ponieważ trzeba założyć konto na mypaysafecard (a tam ciągle blokują konta przy przesyłaniu pieniędzy (i nie chcą odblokować) i wypuszczają codziennie prywatne dane dla wszystkich i nie potrafią tego naprawić.).

Tak, że skoro jesteś pizdą która umie tylko nabijać posty to się nie wypowiadaj i spier... Nie będę prowadził dyskusji z spier.dolonym dzieckiem który naciąga wyrazy.

---------------------

temat do zamknięcia

---------------------

1.7-1.13

Opublikowano

nieźle się bawisz

zapytałem tylko dlaczego nie skrill to zacząłeś się zachowywać jakbym ci rodzinę rozstrzelał

k3HeXgc.png

Opublikowano
Dnia 20.05.2018 o 17:32, xN0MANDx napisał:

Przeczytałeś dokładnie post ? Największy pod względem rozbudowania technicznego (2 lata prac, wielkie mapy, dynamiczne misje itd). Serwer jest nie otwarty. Niestety nie jesteśmy w stanie płacić 5000 zł miesięcznie za firme podatki prowizje i mnóstwo innych rzeczy jednocześnie aby płacić przelewami. Więc mamy tylko paysafecard'y. W tym biznesie bez firmy podatki i prowizje wynoszą 70% przychodu. Nie licząc kosztów maszyn itd. A z firmą to już nie możliwe, aby umożliwić płatność przelewem (mam dopłacać nawet 1000-3000 zł miesięcznie ?)

Największy serwer powiadasz? Widzę że w simsach chyba robisz serwer, bo masz swój świat.

Wielki serwer a wydał 1000 zł, chłopie to jest nic..

Za firmę tyle sie nie płaci bajko pisarzu ;) 

Pamiętaj że w polsce kwota od podatku to 3k a jako "NAJWIEKSZY" serwer to te 3 k zarobicie w pare godzin ;) 

* Jeżeli już na wstępie wiesz tyle co piszesz, to chyba warto zainwestować (te wymyslone kwoty)

Dnia 22.05.2018 o 08:53, xN0MANDx napisał:

Angażuje to co dostaje z serwerów jedynie. - PSC

A osobistych środków nie mam zamiaru wykorzystywać. A 100 zł nawet paypalem to za dużo.

Ale przecież to najwiekszy serwer, cena powinna być w Euro.

Dnia 23.05.2018 o 17:15, xN0MANDx napisał:

Nie podałem kwoty ;) Sam sobie wymyśliłeś tą kwotę. Ja podałem ograniczenia i inne pierdoły co do innych metod - dlatego tylko psc. Jeżeli nie macie nic wnoszącego do tematu to się nie wypowiadajcie. Nie chodzi o mapy, lecz o sam serwer - widać, że się nie znasz na prezentacjach, więc proszę "vympieł-dalać" Takim jak ty może i bym zapłacił z max 10-20 zł - Trzeba wyjaśniać niczym 6-letnie dzieci was.

Jak sobie edytujesz post, po tym jak typek zacytował, to sam z siebie próbujesz zrobić idiot.

23 godziny temu, xN0MANDx napisał:

ta to ciekawe gdzie.

Bynajmniej napewno nie na skrill, nesteller, mypaysafecard bo tam tylko blokują pieniądze i nie chcą oddać. Więc gdzie niby jest możliwość wypłacenia..

Ze skrilla korzystam już od paru lat i sprawuje sie dobrze.

2 godziny temu, xN0MANDx napisał:

A chociaż próbowałeś, że się wypowiadasz ? Nie ponieważ jesteś dzieciaczkiem który nawet nie ma dostępu i nie miał okazji spróbować. Zwyczajnie nie da się wpłacić ponieważ trzeba założyć konto na mypaysafecard (a tam ciągle blokują konta przy przesyłaniu pieniędzy (i nie chcą odblokować) i wypuszczają codziennie prywatne dane dla wszystkich i nie potrafią tego naprawić.).

Tak, że skoro jesteś pizdą która umie tylko nabijać posty to się nie wypowiadaj i spier... Nie będę prowadził dyskusji z spier.dolonym dzieckiem który naciąga wyrazy.

---------------------

temat do zamknięcia

---------------------

Nie każdy jest takim idiotą, żeby pisać coś o czymś sie nie ma pojęcia.

I powiedz co ma liczba postów na tym forum, to forum po aktualizacji ledwo zipie.. 

Spokojnie bo ci żyłka pynknie dziecinko ;)

Tak robi dorosła osoba, zamiast próbować odpowiadać to zamyka temat :) 

Opublikowano
4 minuty temu, TheMajster napisał:

Największy serwer powiadasz? Widzę że w simsach chyba robisz serwer, bo masz swój świat.

Wielki serwer a wydał 1000 zł, chłopie to jest nic..

Za firmę tyle sie nie płaci bajko pisarzu ;) 

Pamiętaj że w polsce kwota od podatku to 3k a jako "NAJWIEKSZY" serwer to te 3 k zarobicie w pare godzin ;) 

* Jeżeli już na wstępie wiesz tyle co piszesz, to chyba warto zainwestować (te wymyslone kwoty)

Ale przecież to najwiekszy serwer, cena powinna być w Euro.

Jak sobie edytujesz post, po tym jak typek zacytował, to sam z siebie próbujesz zrobić idiot.

Ze skrilla korzystam już od paru lat i sprawuje sie dobrze.

Nie każdy jest takim idiotą, żeby pisać coś o czymś sie nie ma pojęcia.

I powiedz co ma liczba postów na tym forum, to forum po aktualizacji ledwo zipie.. 

Spokojnie bo ci żyłka pynknie dziecinko ;)

Tak robi dorosła osoba, zamiast próbować odpowiadać to zamyka temat :) 

Zamykam temat bo sprawa już załatwiona - skoro sądzisz inaczej to znaczy o twoim ujemnym poziomie iq - skoro nie wiesz co znaczy 'zamknięcie tematu bo sprawa rozwiązana' to zapraszam do ukończenia chociaż podstawówki dziecinko.

1.7-1.13

Opublikowano
3 minuty temu, xN0MANDx napisał:

Zamykam temat bo sprawa już załatwiona - skoro sądzisz inaczej to znaczy o twoim ujemnym poziomie iq - skoro nie wiesz co znaczy 'zamknięcie tematu bo sprawa rozwiązana' to zapraszam do ukończenia chociaż podstawówki dziecinko.

Hahaha, mogłeś sie bardziej postarać jak zaczynasz wyzywać, pokaż na co cie stać, a nie takimi słabymi tekstami walisz dziecinko ;*

Jeżeli twierdzisz, że jest ujemny poziom iq, to masz jakieś problemy, ale pamiętaj złość piękności szkodzi :)

Opublikowano
20 godzin temu, TheMajster napisał:

Hahaha, mogłeś sie bardziej postarać jak zaczynasz wyzywać, pokaż na co cie stać, a nie takimi słabymi tekstami walisz dziecinko ;*

Jeżeli twierdzisz, że jest ujemny poziom iq, to masz jakieś problemy, ale pamiętaj złość piękności szkodzi :)

No z chęcią bym se ciebie kurewko powyzywał, gdyby nie zasady forum które chronią takie ameby umysłowe jak ty.

1.7-1.13

Opublikowano
3 godziny temu, xN0MANDx napisał:

No z chęcią bym se ciebie kurewko powyzywał, gdyby nie zasady forum którnie chronią takie ameby umysłowe jak ty.

hahaha, od kiedy chronią? najwyżej dostaniesz punkty ostrzeżeń moja droga dziecinko :) 

Smiało możesz też swoje zażalenia złożyć u mnie na pw, żeby troszku ci ciśnienie spadło, jak boisz sie stracić nic nie warte konto w internecie :) 

Już nawet nie chce mi sie kłucić z takim idiotą który pisze czego on by to nie zrobił a gówno robi ;)

@Edit @Goku Black

bym zmienił u na ó ale dla mnie to jest kłutnia przez "u"

Opublikowano
9 minut temu, TheMajster napisał:

hahaha, od kiedy chronią? najwyżej dostaniesz punkty ostrzeżeń moja droga dziecinko :) 

Smiało możesz też swoje zażalenia złożyć u mnie na pw, żeby troszku ci ciśnienie spadło, jak boisz sie stracić nic nie warte konto w internecie :) 

Już nawet nie chce mi sie kłucić z takim idiotą który pisze czego on by to nie zrobił a gówno robi ;)

kłócić nie kłucić

@TheMajster a to dobra czaje baze

otagować nie potrafie nawet XDD

500661481414534336505.png

@336505

Opublikowano
1 godzinę temu, TheMajster napisał:

@Edit @Goku Black

bym zmienił u na ó ale dla mnie to jest kłutnia przez "u"

Ja płacę ja wymagam. Ile i w jakiej postaci to chuj cię obchodzi. Jeżeli ci coś nie pasuje to się nie udzielaj. Polecam ci słownik ortograficzny i osiągnięcie wieku w którym nie będziesz jęczył jak dziecko, że moja waluta ci nie pasuje jaką dysponuje. Niezbyt mnie obchodzi to zlagowane forum które ładuje się 10 minut. Wchodzę tu raz na rok itp.

Weś się nie odzywaj i nie pogrążają robiąc z siebie 9-letnie dziecko.

Nie mam zamiaru cię wyzywać, mogę jedynie ci współczuć w twoim bólu jakim jest twoje ADHD i ujemny poziom iq. 

1.7-1.13

Opublikowano
1 minutę temu, xN0MANDx napisał:

Ja płacę ja wymagam. Ile i w jakiej postaci to chuj cię obchodzi. Jeżeli ci coś nie pasuje to się nie udzielaj. Polecam ci słownik ortograficzny i osiągnięcie wieku w którym nie będziesz jęczył jak dziecko, że moja waluta ci nie pasuje jaką dysponuje. Niezbyt mnie obchodzi to zlagowane forum które ładuje się 10 minut. Wchodzę tu raz na rok itp.

Weś się nie odzywaj i nie pogrążają robiąc z siebie 9-letnie dziecko.

Nie mam zamiaru cię wyzywać, mogę jedynie ci współczuć w twoim bólu jakim jest twoje ADHD i ujemny poziom iq. 

Widzę, że nie zrozumiałeś aluzji dziecinko ;)  "jęczył" 

Kłania sie też czytanie ze zrozumieniem, przeczytaj o czym pisałem, potem sie wypowiadaj.

"9-letnie dziecko" poczytaj swoje wypociny ;)

Znów wytłumacze ci, nie ma czegoś takiego jak "ujemne iq", dlaczego osoba z adhd ma mieć gorzej ? adgd jest bardziej motywujące :)

Opublikowano
4 godziny temu, TheMajster napisał:

Widzę, że nie zrozumiałeś aluzji dziecinko ;)  "jęczył" 

Kłania sie też czytanie ze zrozumieniem, przeczytaj o czym pisałem, potem sie wypowiadaj.

"9-letnie dziecko" poczytaj swoje wypociny ;)

Znów wytłumacze ci, nie ma czegoś takiego jak "ujemne iq", dlaczego osoba z adhd ma mieć gorzej ? adgd jest bardziej motywujące :)

Ehh... na serio mam ci jeszcze raz pisać ?

"Największy" czy ja napisałem, że jako "najpopularniejszy serwer rpg". Nie, napisałem "Największy" pod kwestią rozbudowania (wielki niczym wynncraft - pod względem technicznym).

I jeszcze raz ci piszę, że serwer nie jest otwarty. "Zapowiedź" nie oznacza, że serwer jest otwarty. Zapowiedź zapowiada coś, jeżeli nawet nie znasz tego pojęcia - co świadczy, że serwer niczego się nie dorobił poza tym, że powstaje i ma plany otworzyć się pewnego dnia.

3 wersu twojego zdania nie będę komentował, ponieważ jest zbyt cebulowe i żałosne, abym to komentował.

Co do 4 sprawy znowu, zalecam ci poczytanie słownika ortograficznego.

1.7-1.13

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...