Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Do Guitar Hero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś pokażę wam sposób na bota do guitar hero który sam wciska przyciski :) mało ludzi go zna . I jeszcze coś nie usuwajcie tematu bo nie wiedziałem gdzie taki temat dać proszę o wyrozumiałość :)

po 1 ściągamy queen bee 1.6 http://www.speedyshare.com/files/23063291/Queen_Bee_1.6.rar

rozpakowujemy i teraz jezeli masz viste uruchom jako administrator jezeli inny to normalnie gdy włączymy klikamy load

wchodzimy w zakładke jest na górze QB item search

i w tym 1 string search piszemy p1 i search gdy zakończy wyszukiwanie wyskoczy obok taka długa lista to klikamy 2x szybko na p1

potem mamy liste i mamy tam

bot_star_power

bot_strum

bot_pattern

bot_play

i gdy klikniemy np na bot_play i obok mamy Item QB key i mamy text nic nie ruszamy tylko nizej mamy text 0 to zmieniamy na 1 i tak w tych kazdych robimy

a i jezeli z 0 na 1 wpiszemy to bierzemy update

jezeli to zrobimy klikamy save to disk i cieszymy się samo klikającym botem :)

Powtarzam jeszcze raz proszę nie usuwać tematu bo nie wiedziałem gdzie go dać

jeżeli pomogłem daj 5 i + :)

pozdro

Witaj u Jinx! :)

Opublikowano

Chyba ludzie nie mają już co robić. Bot GH?? Jak up myślę że w tą grę gra się dla satysfakcji i żeby wyćwiczyć palce :D

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

ja mam tak palce wycwiczone ze człowieku a bota dałem dla tych którym sie nie chce palcami machać xD

Opublikowano

no ale jezeli komuś się nie chce ?? xD tak jak mojemu koledze zrobiłem mu bota bo chciał tylko piosenek posłuchac i miec wszystko na 100 % xD

Opublikowano

Po co komu bot do guitar hero przeciez na tym gra sie dla frajdy i dla zabawy nie polecam bocić tekiej gry no ale dobra masz juz tego plusa za trud.

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Po co pisać piećdziesiąt razy jeden jebany post i papugować od tych co napisali pierwszy.

A dlaczego bot jest stworzony to wyjaśnił wam trochę wyżej, można słuchać piosenek :O

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%