Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Sponsora/Zostanę Technikiem (Projekt opisany)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:419_soccer:CZEGO OCZEKUJĘ:419_soccer:

Poszukuję jakiegoś Sponsora który zaaoferuje mi serwer VPS/DEDYK/HOSTOWANY. Aby był w porządku nie próbował oszukać ani przywłaszczać pluginów. Staram się zaufać ludziom i stworzyć coś z innymi. Osoba powinna być w dojrzała oraz wyrozumiała iz takze mam "ŻYCIE" i nie zawsze jestem w stanie pracować. Oczekuję od kogoś trochę zaangażowania w moją prace. Oraz szacunku jak i kultury osobistej. Co do serwerowych zarobków lub jak ich nie zarobków mozną się dogadać już w prywatnej konwersacji.

:419_soccer:OPIS PROJEKTU:419_soccer:

Planuję zrobić coś pod typu gre Metin 2 dużo się w nią nagrałem i chciałem odwzorować. Chodzi tutaj dokładnie o kowala który będzie stał na Spanie i będzie ulepszać itemy, nie będzie to polegać np na tym iz ulepszy z Sharpness 4 na -5. Chodzi tutaj o ulepszanie DMG które bedzie wprowadzone w mieczu. Działanie kilofu im większy uprage tym większa szansa na wykopanie (Ulepszaczy z Kamienia) Ulepszacze jak sama nazwa mówi będą potrzebne na ulepszenia u kowala. Dodam parę dungeonów oraz lvl postacji. Lvl będzie potrzebny do wejścia na dodatkowe mapy oraz dungeony. Będą dodane gildie które będą działać na podstawie Metina. Kupujesz gildia u straznika serwa miejsca gildii będą wyznaczone na osobnej mapię aby rozbudować gildie będą potrzebne przedmioty typu "Drewno Z Dungeonu Tajga" Budowle będą się budować same, typu (Forteca własny kowal. Na sklep będzie wprowadzona funkcja sklepów "OFFLINE" Które będą stawiane na przeznaczonej do tego mapię. Sklepem będzie skrzynia która po nacisnięciu prawym przyciskiem myszy otworzy sklep danego gracza. Zakupy u innych graczy będą kupowane za valute serwerową. Będzie mozną ją zdobyć z Questów (Misji) oraz z dungeonów/mobów

Kontakt

- GG: 65019883

- Prywatna Wiadomość: -

4.png

Opublikowano
Dnia 19.05.2018 o 23:16, VeSteQ napisał:

jakiś opis projektu?

Wszystko na pw bym wolał

Dnia 19.05.2018 o 23:16, VeSteQ napisał:

jakiś opis projektu?

Jednak wszystko zostało opisane. :)

@ref

4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...