Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia 11 = Lenovo G575

eve667

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Mam problem a mianowicie naszła mnie chęć powrotu do gry lecz niestety na moim laptopie LENOVO G575 jest mały problem a mianowicie mam strasznie niskie FPS  w granicach 40.
W opcjach zaznaczyłem DirectX , wyłączyłem light effecty oraz v synca - z 20 fpsów podskoczyło do 40... Postać teorytyczie rusza płynnie i tak dalej , ale widać że jest problem z płynnośćia - poniżej macie filmik poglądowy.
Macie jakieś sugestie,  propozycje? Za pomoc  odwdzięcze sie ;)

Opublikowano

Wydaje mi się, że karta graficzna nie daje rady. Bo to jest (chyba) zintegrowana karta ?

AMD Radeon HD 6320 - poszukaj jakichś sterowników może, ale ja mam w swoim Lenovo Z580 poza zintegrowaną osobną kartę NVIDIA GeForce GT 630M i mam problemy ze stabilnymi FPS'ami w Tibi.

Opublikowano
Dnia 17.05.2018 o 09:24, rafaeru napisał:

Wydaje mi się, że karta graficzna nie daje rady. Bo to jest (chyba) zintegrowana karta ?

AMD Radeon HD 6320 - poszukaj jakichś sterowników może, ale ja mam w swoim Lenovo Z580 poza zintegrowaną osobną kartę NVIDIA GeForce GT 630M i mam problemy ze stabilnymi FPS'ami w Tibi.

Sterowniki zaktualizowałem to jest aż przykre, że taka gra nie odpala :b

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...