Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie autorskich Launcherów

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cena nie zależy od złożoności launchera, zupełnie bez znaczenia na zakres prac autor tematu oczekuje tej samej sumy, co dosadnie zostało mi wytlumaczone. Co do reszty wypowiedzieć się nie mogę. 

Opublikowano

@up

Na wstępie stwierdziłem cenę , zakres , dokładnie tego co pisze wyżej.

Nie podejmuje się prac w stylu

"Jestem w posiadaniu pewnego launchera w którym odkryłem plik z

W tym pliku są podane linki do materiałów

Robił to mój technik który zapadł się pod ziemię

Może mógłbyś na to spojrzeć i zobaczyć czy w tym przypadku prosta podmiana byłaby możliwa?"

Pomijając kompletnie fakt , iż podchodzi to pod kradzież intelektualną , nie zajmuję się zabawą w reanimowanie frankensteina .

Opublikowano

Upublicznianie prywatnych wiadomości to kolejny powód dla którego niestety muszę odradzić tego użytkownika. No chyba że chcecie aby wasze wiadomości były wrzucane na publiczne fora jeśli wystawicie nieprzychylny komentarz. Jeśli już to się stało to muszę wyjaśnić że to pytanie miało przede wszystkim wybadac czy takie zlecenie obnizy cenę, dlatego dałem bardzo skrajny przykład. Uwaga, przykład i nie jest to absolutnie pełen obraz sytuacji. To co usłyszałem to że bez względu czy będzie to podmiana linku czy zrobienie launchera od początku będzie to xxx zł. Nie usłyszałem odpowiedzi typu niepodejme się zlecenia bo będzie to wykorzystywanie cudzej własności intelektualnej. Sądzę że jakbym zapłacił tą sume to nie byłoby z tym problemu więc jeśli już próbujesz mnie oczernic kradzieżą to zastanów się czy sam byś się do niej nie przyczynił za odpowiednią kwotę.

Opublikowano

Nie próbuję cię ani oczernić , ani nie mam do ciebie żadnych zastrzeżeń , ale pisanie na samym początku negocjacji wiadomości w stylu "panie ale co tak drogo jak to tylko jedna linijka kodu do zmiany paczki do pobrania" jest szczególnie bardzo ale to bardzo pogardliwe i obraźliwe  .

Jeżeli chcesz negocjować cenę , to zawsze warto zadzwonić , i poświęcić chociażby tą jedną minutę za swojego cennego życia.

Jeżeli masz jakiś problem , chcesz o coś dopytać zawsze możesz zadzwonić na discordzie . 

Opublikowano

Napisałem tu tylko o tym że cena jest zawsze stała, w przeciwieństwie do tego co napisałeś. Nigdzie i nigdy nie powiedziałem, że to jest drogo. Niby nie chcesz oczerniać, ale jednak piszesz o czymś co nie miało miejsca i w bezczelny sposób mnie porównujesz do przykładu który podałeś. Wygląda to tak jakbyś szukał we mnie winnego i wymyślał coraz to nowe argumenty a ja chciałem tylko napisać że w temacie obiecujesz negocjacje kiedy podczas rozmowy mówisz że cena nigdy nie ulega zmianie. Nie wiem po co tu dążyć temat, jesli takie stawiasz warunki to nie ma sprawy, ale po co odpowiadasz że dla mnie to było za drogo albo że musiałeś odmówić z powodu zlecenia którego nie chciałeś przyjąć. To mnie stawia w sytuacji kiedy muszę się bronić i robi się syf w temacie. 

Opublikowano

Nie robi się syf w temacie , tylko jeżeli chcesz negocjować , zaczynając od takiej pogardy , to nie zamierzam "zniżać" się do takiego poziomu.

Opublikowano

Pozwalam więc zacytować z wiadomości tą moją pogardę. Nie napisałem do ciebie zupełnie nic pogardliwego, a jeśli wyciągasz takie wnioski po pytaniu o mozliwe zmniejszenie tej ceny to usuń to zdanie z prezentacji, może będzie do ciebie przychodzić mniej 'bezczelnych i pogardliwych' ludzi. 

"Cena zależy od złożoności launchera."

@Edit

Pozwolę ci mieć poczucie, że to ty zakończyłeś tą rozmowę

Opublikowano

Szkoda robić gnoju na forum , na discordzie jetem cały czas , można pogadać.

Ja swoje napisałem i tyle w tym temacie .

Nie będę na zaczepki reagował. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...