Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona i forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie odradzam, 13 latek wyzywający potencjonalnych współpracowników. xD

Dobra, oznacze ludzi, którzy mogą się tego podjąć, bo nie mają zasad i mogą robić w każdym gównie byle dolary spływały:
@Evil Smile
@Skejcior ^^
@Ash

Opublikowano
1 godzinę temu, Reyaver napisał:

Dobra, oznacze ludzi, którzy mogą się tego podjąć, bo nie mają zasad i mogą robić w każdym gównie byle dolary spływały:
@Evil Smile
@Skejcior ^^
@Ash

Przypomnieć ci kto robił u Asfena i Mentosa? xD daruj sobie. I kto tutaj nie ma żadnych zasad, dobre.

Nie jestem zainteresowana ŻADNĄ współpracą. 

wykończę cię jak podatki.

Pomocnik
Opublikowano
2 godziny temu, Reyaver napisał:

@Evil Smile
@Skejcior ^^
@Ash

Nie zdążyłeś mnie dobrze poznać, a oceniasz przez pryzmat tego, że trzymam się z Suszką?

Ogarnij i przestań gadać trzy po trzy. 

A później się dziwisz, że ludzie Cię nie lubią i gadają na Ciebie.

I nie, nie robię w każdym gównie byle dolary wpływały.

Robię to co lubię, a nie dla hajsu. ;)

nWHug0o.png

Opublikowano

Jakbym miał czas i wgl chęci bawić się w robienie stron, jedynie forum mogę zrobić odpłatnie.

Przy okazji weź Revayerowi ktoś zajeb tego perma spowrotem na tym forum bo wkurwia tylko ludzi, pierw podnieca się Elantrosem, a potem jak go asfen wyjebał, a teraz podniecał się xenoxem i jak go mentos wyjebał. Japierdole :v

WD7IpkZ.png

Opublikowano
17 godzin temu, Reyaver napisał:

@Evil Smile
@Skejcior ^^
@Ash

Ehhh... dopiero jak się przekonałeś na własnej skórze? :) Ty to udany Olaf jesteś.

Tyle razy mówiłam, a Ty twardo stałeś za nimi. No i kto tu pomaga gowno-serwerom, proszę Cię.

Opublikowano
51 minut temu, Daj Gryza mmmm. napisał:

Ehhh... dopiero jak się przekonałeś na własnej skórze? :) Ty to udany Olaf jesteś.

Tyle razy mówiłam, a Ty twardo stałeś za nimi. No i kto tu pomaga gowno-serwerom, proszę Cię.

Przecież Roman napisał do mnie zanim jeszcze powstał fanpejdż i domagał się zrobienia forum. Z litości zaoferowałem mu pakiet "Minimalistic", którego sam osobiście nie lubię bo zbożam się nim do Waszego poziomu. A ten jeszcze mnie wyzywa że za drogo i że Asfen wydał o mnie negatywną opinię, nie pomogły skriny (o pieniądzach od Asfena, których brak), uparł się że mam zrobić, a jak będzie okej to zapłaci. Nie zgodziłem się to mnie dzieciak zwyzywał, skriny są, ten serwer nawet nie wystartuje, czyste terenzo, dwa fixy i trzy zmiany rok czasu stawiać xD

bo zniżam się* pieprzona korekta.

Opublikowano

Nie polecam, nie mają ani funduszy ani pojęcia o serwerach, wymagali ode mnie stworzenia forum, strony a zapłacili by po :D + Dawid dzieciak

Opublikowano
Dnia 12.05.2018 o 22:01, Reyaver napisał:

@Evil Smile
@Skejcior ^^
@Ash

Mnie jeszcze dopisz!!! 

/Odezwij się na GG (masz w profilu), pogadamy 

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...