Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam tego setu

BetaTesty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczyło poszukać na google ;)

Niestety set płatny

Price:45

Opublikowano
1 godzinę temu, Ronx napisał:

Wystarczyło poszukać na google ;)

Niestety set płatny

Price:45

Jak bym chciał go kupić nie zakładał bym tego tematu jak byś czytał ze zrozumieniem przeczytał byś iż proszę o nazwę serwera na którym ten set się znajduje ale dzięki choć nie bardzo pomogłeś 

Opublikowano

Set jest z poza polskiej granicy prawdopodobnie od niemca albo turka, poczekaj jeszcze troche i bedzie na elite albo innych stronach

Opublikowano

Ah jak ja kocham osoby które zamiast wypowiedzieć się konkretnie na temat spamią i nabijają posty swoimi przemyśleniami wiesz kolego up jak bym tego nie wiedział nie wiem na chu... to napisałeś mam wszystkie kostiumy tego twórcy brakuje mi jedne własnie ten 

Opublikowano
5 godzin temu, BetaTesty napisał:

Ah jak ja kocham osoby które zamiast wypowiedzieć się konkretnie na temat spamią i nabijają posty swoimi przemyśleniami wiesz kolego up jak bym tego nie wiedział nie wiem na chu... to napisałeś mam wszystkie kostiumy tego twórcy brakuje mi jedne własnie ten 

A wiesz jak jak kocham takich ludzi jak Ty? <3 Spamisz tematem zamiast iść i go kurwa.. kupić.

Opublikowano
16 godzin temu, grzech92 napisał:

Skoro umie wypakować klienty to po co ma płacić skoro może mieć za free. Wystarczy tylko znaleźć klienta. @BetaTesty sorry za spam

Zmienicie zdanie jak będziecie chcieli sprzedać coś własnego, cebulaki.

Opublikowano

Halo, panowie, proszę nie odchodzić od głównego wątku tematu - niestety nie rozmawiamy tu o tym, że autor powinien kupić ten set, zamiast go "wyciągać", ani o kradzieżach w środowisku tej gry. Autor już wie, że set jest do kupienia, jeśli ktoś chce jeszcze podrzucić, na jakim serwerze się znajduje - bardzo proszę, natomiast nie wgłębiajmy się już w to, że jednak to nie jest najlepsze podejście do cudzej własności.

Opublikowano
7 minut temu, Aive napisał:

Halo, panowie, proszę nie odchodzić od głównego wątku tematu - niestety nie rozmawiamy tu o tym, że autor powinien kupić ten set, zamiast go "wyciągać", ani o kradzieżach w środowisku tej gry. Autor już wie, że set jest do kupienia, jeśli ktoś chce jeszcze podrzucić, na jakim serwerze się znajduje - bardzo proszę, natomiast nie wgłębiajmy się już w to, że jednak to nie jest najlepsze podejście do cudzej własności.

Jebnij tej k warna za spam bo unosi się i wywyższa a gównem jest i gówno potrafi tylko krytykować innych i to nie jest jego pierwszy spam pod tego typu tematami bo robi to wszędzie i notorycznie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...