Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS4PLEJS.PL - STABILNY | DARMOWE KANAŁY | DARMOWY |

Ziolasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja serwera jak najbardziej na "+" ;) Mój gust oraz styl co już idzie w dobrą stronę, ponieważ jako chyba JEDYNA się tutaj wyróżnia.

Ale niestety poczynając wejściem na serwer, zwracam uwagę na licencję, która niestety u was jest crackiem (?):

Qzy7ivr.png

Lecąc dalej, nie rozumiem po co komu w tych czasach tego typu kanały na Centrum Pomocy, nie wystarczyłby jeden?:

fWqCorO.png

Dobrze, to teraz przedostatnia z rzeczy na minus, tego chyba nie skomentuję (?):

driar6P.png

Ostatnią rzeczą jest... Tak, strona ;)

nZGF2XY.png%5B

Reszta jak najbardziej wykonana poprawnie oraz ładnie, banner inny od innych. 

Serwer warto polecić ;) 

Pozdrawiam.

Opublikowano
Dnia 12.05.2018 o 09:14, HEAVERZZ napisał:

Prezentacja serwera jak najbardziej na "+" ;) Mój gust oraz styl co już idzie w dobrą stronę, ponieważ jako chyba JEDYNA się tutaj wyróżnia.

Ale niestety poczynając wejściem na serwer, zwracam uwagę na licencję, która niestety u was jest crackiem (?):

Qzy7ivr.png

Lecąc dalej, nie rozumiem po co komu w tych czasach tego typu kanały na Centrum Pomocy, nie wystarczyłby jeden?:

fWqCorO.png

Dobrze, to teraz przedostatnia z rzeczy na minus, tego chyba nie skomentuję (?):

driar6P.png

Ostatnią rzeczą jest... Tak, strona ;)

nZGF2XY.png%5B

Reszta jak najbardziej wykonana poprawnie oraz ładnie, banner inny od innych. 

Serwer warto polecić ;) 

Pozdrawiam.

1. Widziałem wiele serwerów całkiem niedawno gdzie działały na takiej wersji i były to też większe publiki.

2. No z kanałami masz rację zmniejszyłem trochę centrum pomocy do najpotrzebniejszych rzeczy.

3. ahh.

4. Od jakiegoś czasu wziąłem się za projektowanie strony która niedługo zostanie dodana. Wiem że to brzydko wyglądało jak sie wchodziło na strone www serwera całkiem o tym zapomniałem :/

Dziękuje za pozytywną opinię :) 

67pojo.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Emm..

1. Widziałem wiele serwerów całkiem niedawno gdzie działały na takiej wersji i były to też większe publiki.

No tak, większe, żeby nie tracić osób, bo nie każdy może zaktualizować klienta.

A bardziej to 3.0.18.8, a nie na tak starej wersji :)

Więc crackowana licencja raczej, chyba że pokażesz dowód zakupu lub maila od nich.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...