Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomoc przy procesorze

NXGPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam płytę głowną msi 760gm p33 (AM3) i chce kupic FX 6300 ( AM3+) na niektórych stronach napisane jest ze AM3+ ma kompatybilność wsteczną a na niektóych ze nie zadziała. Prosze o pomoc. Moge tez kupic  FX 6100 ktory ma AM3

Opublikowano

Jeśli dysponujesz budżetem +/- 400zł to AMD FX-6350 jest dobry. Na morele mają całkiem ciekawą sztukę. FXy 8-mej generacji nie mają aż takich problemów, a są dość wydajne. Tutaj polecam FX-8350.

­

sleepin' the whole day.
Opublikowano
3 godziny temu, MrCheater69 napisał:

Jeśli dysponujesz budżetem +/- 400zł to AMD FX-6350 jest dobry. Na morele mają całkiem ciekawą sztukę. FXy 8-mej generacji nie mają aż takich problemów, a są dość wydajne. Tutaj polecam FX-8350.

4 godziny temu, Oski0202 napisał:

Podaj wszystko i budzet, raczej nie opyla sie leciec w te FXy, wiecej z nimi problemow niz wydajnosci 

Mysłałem nad phenom 2 x4 955  , bo na morele powiedzieli mi ze ten procesor nie zadziała z moją płytą

Opublikowano

Procesory bardziej pod gry, czy jakieś prace biurowe? Może rendering?

­

sleepin' the whole day.
Opublikowano
15 godzin temu, MrCheater69 napisał:

Procesory bardziej pod gry, czy jakieś prace biurowe? Może rendering?

pod gry

Opublikowano

Phenom też jest dobrym wyjściem, ale nie wiem, czy złapiesz nowiutki taki procesor. 

­

sleepin' the whole day.
Opublikowano
2 godziny temu, MrCheater69 napisał:

Phenom też jest dobrym wyjściem, ale nie wiem, czy złapiesz nowiutki taki procesor. 

Raczej że nie.. procek z 2009r. X4 955 można dorwać za 150zł na pierwszym lepszym serwisie z ogłoszeniami.

Moje złomy PC1: Phenom II x4 945 @3,6GHz OC, 12GB@1600MHz, Asus Radeon RX 460 4GB

PC2: Intel Xeon E5450  s.771/775 @4.1GHz OC,8GB@800MHz,MSi GTX 750Ti 2GB

Konsole:PSOne SCPH-102,PS2 SCPH-77004,PSP 3004,X360 Premium 2k6,PS4 Slim

Opublikowano
3 godziny temu, AmiDamarU9720 napisał:

Raczej że nie.. procek z 2009r. X4 955 można dorwać za 150zł na pierwszym lepszym serwisie z ogłoszeniami.

Poszukiwania zacząłbym od OLX'a. Na Allegro też powinno coś być.

­

sleepin' the whole day.
Opublikowano
18 godzin temu, MrCheater69 napisał:

Poszukiwania zacząłbym od OLX'a. Na Allegro też powinno coś być.

wiem juz od kilku dni patrze na oferty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...