Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co śie stało z xenox4fun?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem na tym serwie naprawdę sie świetnie zapowiadał miałem przerwę a gdy chciałem wrócić strona nie odpowiada ale forum działa? ktoś cos wie?

Słyszałem ze tych xenoxnów jest chyba z 3 to prawda w tym ten główny upadł dawno temu?

Opublikowano

Xenoxmt2 już zdechł dawno temu i nie powinien być tykany no ale te dzieciaki teraz chcą zrobić sobie "fejmik"
Ps.nie warto grać na serwerach o nazwie Xenox.

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Tak ja się wypowiadałem jako współtwórca serwera.

Tu masz filmik.

2 godziny temu, radeon252 napisał:

Xenoxmt2 już zdechł dawno temu i nie powinien być tykany no ale te dzieciaki teraz chcą zrobić sobie "fejmik"
Ps.nie warto grać na serwerach o nazwie Xenox.

Dawno zdechł? zdechnąć to ci może pies co najwyżej kolego, Nie powinien być tykany?xD człowieku nie porównuj nas do tego syfu co teraz startował, co jedyne z xenoxem wspólnego miał to interface.

Opublikowano
9 godzin temu, siemaelopro napisał:

Tak ja się wypowiadałem jako współtwórca serwera.

Tu masz filmik.

Dawno zdechł? zdechnąć to ci może pies co najwyżej kolego, Nie powinien być tykany?xD człowieku nie porównuj nas do tego syfu co teraz startował, co jedyne z xenoxem wspólnego miał to interface.

#1"Dawno zdechł? zdechnąć to ci może pies co najwyżej kolego"
Dobre ! Kolego kot też może zdechnąć ale niemam ani psa ani kota :)
#2"Nie powinien być tykany?xD człowieku nie porównuj nas do tego syfu co teraz startował"
Nie wiem za kogo się uważasz no ale spoko. Moglibyście chociaż lekko zmienić niektóre systemy.
0508_233843.jpg?i_dim=1920x1200&app_id=w

Opublikowano

Cała marka "Xenox" powinna zdechnąć, było minęło i powinno to się zamknąć, nawet oryginał powinien zdechnąć. Ile można wałkować jeden temat? :]

Opublikowano
15 godzin temu, Reyaver napisał:

Cała marka "Xenox" powinna zdechnąć, było minęło i powinno to się zamknąć, nawet oryginał powinien zdechnąć. Ile można wałkować jeden temat? :]

ty nam odpowiedz, w końcu jednym z nich zarządzałeś i wychwalałeś pod niebiosa. xD a potem po cichaczu spierdoliłeś i zacząłeś na nich gadać. xD 

Nie powinno się ruszać (grać) na tych serwerach, które kiedyś były legendą, czyt. Pandora, Diamondy, Xenoxy i inne serwery, jedynie Glador stoi i sie trzyma.

Dajecie sie rąbać na hajs, bo ktoś, kto startuje pod starą marką to po prostu żeruje na waszej głupocie i hajsie, który wywalicie w IS'a, bo jesteście przekonani, że skoro v1 stało x lat to i v2 postoi. Zesra, nie postoi. Na dowód tego macie tą Pandore od Alchemika, Tanavis (pandora), zethor (pandora), Xenoxy od koygera, xenoxy od mentosa, kairosy, gówna, a wy dalej nie nauczyliście się podstawowej rzeczy.

NIE GRA SIĘ NA SERWERACH POD STARĄ, WYROBIONĄ MARKĄ. Jeżeli startują pod czyjąś marką to znaczy, że nie mają NIC do zaoferowania oprócz bugów i obszernego itemszopa.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

No cóż, kolega dostał chyba odpowiedź na pytanie więc cls xD

Tak btw to i tak ten Xenox4FUN był lepszy niż ten stary Xenox, i teraźniejsza podróba :P 

Opublikowano
19 godzin temu, radeon252 napisał:

#1"Dawno zdechł? zdechnąć to ci może pies co najwyżej kolego"
Dobre ! Kolego kot też może zdechnąć ale niemam ani psa ani kota :)
#2"Nie powinien być tykany?xD człowieku nie porównuj nas do tego syfu co teraz startował"
Nie wiem za kogo się uważasz no ale spoko. Moglibyście chociaż lekko zmienić niektóre systemy.
0508_233843.jpg?i_dim=1920x1200&app_id=w

I czym ty sie kurwa chwalisz? systemem vegasa który jest w necie?XD oraz interface który rowniez jest w necie? i widze po chuju zakodowany jak nawet taskbar standardowy xD

https://www63.zippyshare.com/v/WNFwtpWD/file.html

Jeszcze najlepiej jakbyś napisał ze ten system jest twój XD.

Jak już chcesz się czymś chwalić kolego to na poważnie : )

I to nie jest wszystko, bo jestem leniwy i nie chcę mi się segregować.

HJMFZrh.jpg

18 godzin temu, Reyaver napisał:

Ty to wgl nie powinieneś się wypowiadać ten temat promujący kairosa.

2 godziny temu, Evil Smile napisał:

ty nam odpowiedz, w końcu jednym z nich zarządzałeś i wychwalałeś pod niebiosa. xD a potem po cichaczu spierdoliłeś i zacząłeś na nich gadać. xD 

Nie powinno się ruszać (grać) na tych serwerach, które kiedyś były legendą, czyt. Pandora, Diamondy, Xenoxy i inne serwery, jedynie Glador stoi i sie trzyma.

Dajecie sie rąbać na hajs, bo ktoś, kto startuje pod starą marką to po prostu żeruje na waszej głupocie i hajsie, który wywalicie w IS'a, bo jesteście przekonani, że skoro v1 stało x lat to i v2 postoi. Zesra, nie postoi. Na dowód tego macie tą Pandore od Alchemika, Tanavis (pandora), zethor (pandora), Xenoxy od koygera, xenoxy od mentosa, kairosy, gówna, a wy dalej nie nauczyliście się podstawowej rzeczy.

NIE GRA SIĘ NA SERWERACH POD STARĄ, WYROBIONĄ MARKĄ. Jeżeli startują pod czyjąś marką to znaczy, że nie mają NIC do zaoferowania oprócz bugów i obszernego itemszopa.

W niektórych aspektach się z tobą zgodzę.

1 godzinę temu, OkON512 napisał:

No cóż, kolega dostał chyba odpowiedź na pytanie więc cls xD

Tak btw to i tak ten Xenox4FUN był lepszy niż ten stary Xenox, i teraźniejsza podróba :P 

i wyjaśnione.

Opublikowano
17 godzin temu, Reyaver napisał:

Będą wałkować jeden temat do póki hajs z tego trzepią oto cała prawda. A to, że Xenox się wywali było tylko kwestią czasu tak samo jak będzie z kolejnym Diamondem ale przynajmniej hajs się będzie zgadzał.

1 godzinę temu, Evil Smile napisał:

Sam prawda, na wszelkie reworki powinna być jakaś blokada.

Opublikowano
2 godziny temu, siemaelopro napisał:

I czym ty sie kurwa chwalisz? systemem vegasa który jest w necie?XD oraz interface który rowniez jest w necie? i widze po chuju zakodowany jak nawet taskbar standardowy xD

https://www63.zippyshare.com/v/WNFwtpWD/file.html

Jeszcze najlepiej jakbyś napisał ze ten system jest twój XD.

Jak już chcesz się czymś chwalić kolego to na poważnie : )

I to nie jest wszystko, bo jestem leniwy i nie chcę mi się segregować.

HJMFZrh.jpg

W niektórych aspektach się z tobą zgodzę.

i wyjaśnione.

image.pngnull
Folderów z przedmiotami obiektami do map i innych nawet nie chce mi sie pokazywać... ale jest około 100Gb :) wiesz nie tylko ściągam z netu ale i sam co nieco robie ;]
ale nie bd robił tu gównoburzy i ty też nie zaczynaj. ;3 xenox to martwa marka i koniec. Pozdrawiam

Opublikowano
5 godzin temu, siemaelopro napisał:

No i widze(ę) wersa(l) z tą waszą podróbką śmieszną. Ty w niej uczestniczyłeś, ty ją tworzyłeś, a ja jestem tylko pionkiem do wynajęcia (jednym z wielu ofc.), nie odpowiadam za serwery i nie możesz mnie rozliczać z tego, co robię dla serwerów, bo to ustalenie moje i administratorów danego serwa. Więc skończ szczekać, hipokryto. 

5 godzin temu, VeltaR napisał:

Będą wałkować jeden temat do póki hajs z tego trzepią oto cała prawda. A to, że Xenox się wywali było tylko kwestią czasu tak samo jak będzie z kolejnym Diamondem ale przynajmniej hajs się będzie zgadzał.

Sam prawda, na wszelkie reworki powinna być jakaś blokada.

Ta, liczę że @Aive wprowadzi jakieś kocie porządki, tfu. NOWE PORZĄDKI, albo najlepiej przywrócić zatwierdzanie serwerów; wziąć jakiś ogarniętych łebków, którzy będą weryfikować administrację i serwery - co będzie słabe albo niezdatne do weryfikacji = out. No chyba, że mają to gdzieś. No ale nadzieja matką głupich, będziemy 'żyć' w tym metinowym szambie.:yay:

No i przede wszystkim usunać serwery "4fun", poniewaz jest ich coraz mniej i takie serwery nie mają racji bytu, ludzie wbiją, pobawią się i koniec z serwerem. Xenox4fun jest tego przecież doskonałym przykładem - nie ważne co się doda na serwer to i tak zdechnie, wystarczy tylko stracić zainteresowanie graczy; się nie umie prowadzić serwera i postawić takiego, na którym gracze pozostaną to niech się nie stawia. No chyba, że ma się to gdzieś bo tylko $ się liczą. Niektórzy przecież zarabiają z Metina i doją go (jego markę i legendę), a inni są bardziej uczciwi i wolą coś zrobić/postawić dla graczy, gdzie pieniądze są tylko po to, aby się utrzymać. Wspieram mentalnie i duchowo tych, którzy popierają te drugie serwery i walczą z tą pierwszą kategorią serwerów.

---

Nw, chcesz to omówić to możemy na jakąś debatę iść, dla mnie Wasz serwer to lipa była.

Opublikowano
2 godziny temu, Reyaver napisał:

No i widze(ę) wersa(l) z tą waszą podróbką śmieszną. Ty w niej uczestniczyłeś, ty ją tworzyłeś, a ja jestem tylko pionkiem do wynajęcia (jednym z wielu ofc.), nie odpowiadam za serwery i nie możesz mnie rozliczać z tego, co robię dla serwerów, bo to ustalenie moje i administratorów danego serwa. Więc skończ szczekać, hipokryto. 

Ta, liczę że @Aive wprowadzi jakieś kocie porządki, tfu. NOWE PORZĄDKI, albo najlepiej przywrócić zatwierdzanie serwerów; wziąć jakiś ogarniętych łebków, którzy będą weryfikować administrację i serwery - co będzie słabe albo niezdatne do weryfikacji = out. No chyba, że mają to gdzieś. No ale nadzieja matką głupich, będziemy 'żyć' w tym metinowym szambie.:yay:

No i przede wszystkim usunać serwery "4fun", poniewaz jest ich coraz mniej i takie serwery nie mają racji bytu, ludzie wbiją, pobawią się i koniec z serwerem. Xenox4fun jest tego przecież doskonałym przykładem - nie ważne co się doda na serwer to i tak zdechnie, wystarczy tylko stracić zainteresowanie graczy; się nie umie prowadzić serwera i postawić takiego, na którym gracze pozostaną to niech się nie stawia. No chyba, że ma się to gdzieś bo tylko $ się liczą. Niektórzy przecież zarabiają z Metina i doją go (jego markę i legendę), a inni są bardziej uczciwi i wolą coś zrobić/postawić dla graczy, gdzie pieniądze są tylko po to, aby się utrzymać. Wspieram mentalnie i duchowo tych, którzy popierają te drugie serwery i walczą z tą pierwszą kategorią serwerów.

Co ty pierdolisz teraz śmieszny człowieczku, właśnie pachołku.

Śmieszną podróbką? To był i jest wasz serwer xD my mieliśmy cokolwiek wspólnego z xenoxem nie to co Wy. Kairos aka s10.

Eh, że ty masz taki brak IQ, "nie umie sie prowadzić serwera i postawić takiego na którym gracze pozostaną to niech sie nie stawia" A co ty jesteś kurwa alfą i omegą i przewidzisz ile osob zostanie a ile nie? xD wystarczy że wejdziesz w "Archiwum prezentacji serwerów" i ile było łącznie serwerów, metina z polski? w pizdu, a ile z tego z stoi? więc nie pierdol bo z każdego serwera gracze uciekają, uciekną i Administrator z tym nic nie jest w stanie zrobić, Jak ktoś nie chce grać to nie będzie grał, zwłaszcza że metin się konczy i jest wiele innych nowych gier, lepszych.

"No chyba ze ma się gdzieś i tylko $ się liczą"

kierujesz te słowa do mnie? i kto tu jest jebanym hipokrytą, wypowiadasz się a chuja wiesz co było na naszym serwerze xD, item shop był do zdobycia w grze, 1 sm z bossa a bossów na mapie od groma, więc nie pierdol że był pod zarobek, ludzie w nocke robili 2k sm z czego kostium zaledwie 200 sm, to samo fryzura, zadnych petów i innych rzeczy które dawały przewagę nie było.

Opublikowano
2 godziny temu, Reyaver napisał:

kur*** idioto po chu* sie wgl u piszesz weź najlepiej usuń te konto bo ty idiot* jesteś po sam pisaniem już kolejny serw puszczasz dalej weź się biedaku za robotę bo na scenie metina ci nie pójdzie

Opublikowano

Skoro współtwórca serwera wyjaśnił, co się z nim stało, temat uważam za zakończony. Dalsza licytacja czyj xenox był gorszy nie ma sensu i odchodzi od wątku głównego.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...