Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MixSpeak.PL | Rewolucja w świecie TS3

DasNiko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

qU4dQCJ.png

Witaj!

Szukasz stabilnego i bezpiecznego serwera TeamSpeak3? Potrzebujesz serwera dla klanu? Potrzebujesz miejsca, gdzie spokojnie będziesz mógł pogadać z kumplami? Dobrze trafiłeś! Przedstawiamy Wam MixSpeak.PL - stabilny, otwarty 24/7, a przede wszystkim: darmowy serwer. Charakteryzuje nas 5 rzeczy:

◘ Doświadczona administracja z pasją

◘ Stabilna i bezpieczna maszyna

◘ Pełna automatyzacja serwera

◘ Darmowe kanały

◘ Otwartość do współpracy

Zapraszamy na:

• Serwer: ts.mixspeak.pl  |  MIXSPEAK  |  TS-MIX
  • Forum: mixspeak.pl

Kontakt:

Znalezione obrazy dla zapytania fb icon

Fanpage
Grupa

Znalezione obrazy dla zapytania twitter icon

@MixSpeakPL

Znalezione obrazy dla zapytania instagram icon

@MixSpeakPL

Znalezione obrazy dla zapytania ts3 logo

ts.mixspeak.pl  |  MIXSPEAK  |  TS-MIX

Znalezione obrazy dla zapytania email logo

[email protected]

Pomogłem Ci?

Ty też możesz mi pomóc!

Daj Dzięki i też mi pomóż!

Nie pomagam na PW (ew. odpłatnie)

Opublikowano

Moja opinia...

-[ Plusy ]-

- Jest Automatyczny BOT.

- Kanały pogoda, choć sądzę że nie jest to potrzebne

-[ Minusy ]-

- TeamSpeak wygląda jak 90% serwerów. Więc nie powiedziałbym  "Rewolucja w świecie TS3".

- Nie podoba mi się napis "WELCOME", i spacery kanałów.

- Kanały nad kanałami pogoda. To chyba są informacje. O wiele za dużo!! 17 kanałów z czego większość jest nie potrzebna...

- Nie wiem dlaczego używasz XBOTa do wszystkiego, a innego bota do kanałów prywatnych, ale jak kto woli.

- Wszystko podstawowe (np. TOP 10), edytuj chociaż kolorki i czcionkę bo wszystko defaultowe od botów...

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Skoro taka prezentacja, to od razu z grubej rury: na czym polega wasza "rewolucja"? Przecież nic, ale to absolutnie nic nie macie rewolucyjnego. A co gorsza konkurencja ma więcej i lepiej.

Minusy:

- brak licencji

- 20 kanałów prywatnych, z czego 16 wolnych. Nie lepiej żeby bot robił na bieżąco w ramach potrzeb?

- serio aktualizacja listy co 10 sekund?

<10:32:01> Kanał "[cspacer]Lista zbanowanych użytkowników" został zmieniony przez "(XBOT)MixBot Vol. 1"
<10:32:11> Kanał "[cspacer]Lista zbanowanych użytkowników" został zmieniony przez "(XBOT)MixBot Vol. 1"
<10:32:21> Kanał "[cspacer]Lista zbanowanych użytkowników" został zmieniony przez "(XBOT)MixBot Vol. 1"

- mogę sobie wchodzić na wolne kanały bez ograniczeń? Domyślna stopka Gbota na kanałach...

- strefa rozrywki - puste zasady, 

- dlaczego nie ma pogody dla Gdyni i Pińczowa? ;-)

- Regulamin: "Wchodząc na serwer TeamSpeak automatycznie oświadczasz, że znasz treść regulaminu.". Czyli żeby poznać regulamin musze wejść na TS, ale żeby wejść na TS to musze znać regulamin? :-) "Kanały prywatne mogą posiadać maksymalnie dwa podkanały." - a mi bot dał trzy. "Ban permanętny" - sęrio? :-)

- Fanpage. Forum itp. - co oznacza obrazek drogowy ostrzegawczy?

- szkoda że bez muzyki na serwerze.

- mam dostęp do transferu plików na kanałach Administracji. No fajnie :-)

- z Administracji opisy Query, a faktycznie Właściciel, Założyciel itp.

Plusy:

- wow, mam ping 3ms! Nieco więcej niż na localhost :-) Gdzie macie hosting i jaki?

Widać że serwer niedawno wystartował i jeszcze jest na etapie tworzenia, ale jeszcze sporo przed Wami :-)

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

Opublikowano

@SeZeVx a właśnie że nie, to był tylko szybki rzut oka i znalezienie rzeczy, które widać od razu. Do pełnej opinii i dogłębnej weryfikacji jeszcze daaaleko :-)

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

Opublikowano
6 godzin temu, zmechu napisał:

Skoro taka prezentacja, to od razu z grubej rury: na czym polega wasza "rewolucja"? Przecież nic, ale to absolutnie nic nie macie rewolucyjnego. A co gorsza konkurencja ma więcej i lepiej.

Minusy:

- brak licencji

- 20 kanałów prywatnych, z czego 16 wolnych. Nie lepiej żeby bot robił na bieżąco w ramach potrzeb?

- serio aktualizacja listy co 10 sekund?

<10:32:01> Kanał "[cspacer]Lista zbanowanych użytkowników" został zmieniony przez "(XBOT)MixBot Vol. 1"
<10:32:11> Kanał "[cspacer]Lista zbanowanych użytkowników" został zmieniony przez "(XBOT)MixBot Vol. 1"
<10:32:21> Kanał "[cspacer]Lista zbanowanych użytkowników" został zmieniony przez "(XBOT)MixBot Vol. 1"

- mogę sobie wchodzić na wolne kanały bez ograniczeń? Domyślna stopka Gbota na kanałach...

- strefa rozrywki - puste zasady, 

- dlaczego nie ma pogody dla Gdyni i Pińczowa? ;-)

- Regulamin: "Wchodząc na serwer TeamSpeak automatycznie oświadczasz, że znasz treść regulaminu.". Czyli żeby poznać regulamin musze wejść na TS, ale żeby wejść na TS to musze znać regulamin? :-) "Kanały prywatne mogą posiadać maksymalnie dwa podkanały." - a mi bot dał trzy. "Ban permanętny" - sęrio? :-)

- Fanpage. Forum itp. - co oznacza obrazek drogowy ostrzegawczy?

- szkoda że bez muzyki na serwerze.

- mam dostęp do transferu plików na kanałach Administracji. No fajnie :-)

- z Administracji opisy Query, a faktycznie Właściciel, Założyciel itp.

Plusy:

- wow, mam ping 3ms! Nieco więcej niż na localhost :-) Gdzie macie hosting i jaki?

Widać że serwer niedawno wystartował i jeszcze jest na etapie tworzenia, ale jeszcze sporo przed Wami :-)

Regulamin - masz rację, są niedociągnięcia, które już poprawiłem. "Ban permanętny" to pomyłka autora regulaminu, ponieważ w naszym Teamie każdy ma swoje zadanie. 
Licencja - work in progress
Muzyka - work in progress
Serwer dopiero wystartował, aczkolwiek poprawiamy wszystko na bieżąco. Dziękujemy za opinię!

Pomogłem Ci?

Ty też możesz mi pomóc!

Opublikowano
Dnia 7.05.2018 o 09:36, SeZeVx napisał:

Moja opinia...

-[ Plusy ]-

- Jest Automatyczny BOT.

- Kanały pogoda, choć sądzę że nie jest to potrzebne

-[ Minusy ]-

- TeamSpeak wygląda jak 90% serwerów. Więc nie powiedziałbym  "Rewolucja w świecie TS3".

- Nie podoba mi się napis "WELCOME", i spacery kanałów.

- Kanały nad kanałami pogoda. To chyba są informacje. O wiele za dużo!! 17 kanałów z czego większość jest nie potrzebna...

- Nie wiem dlaczego używasz XBOTa do wszystkiego, a innego bota do kanałów prywatnych, ale jak kto woli.

- Wszystko podstawowe (np. TOP 10), edytuj chociaż kolorki i czcionkę bo wszystko defaultowe od botów...

Witaj,

Przede wszystkim - dziękuję za opinię. Używam XBOTa do innych rzeczy, a innego bota do innych. Jeżeli chodzi o topki - pracuję nad tym, postawiłem na innym VPSie jakiegoś tsa i próbuję dobrze dobrać kolorystykę, która niedługo zawita na naszym serwerze.

Pomogłem Ci?

Ty też możesz mi pomóc!

Opublikowano
Dnia 9.05.2018 o 07:22, SeZeVx napisał:

@DasNiko Dobrze że ts jest rozwijany. Powodzenia 

Dzięki wielkie, trzymaj się.
Pozdrowienia!

Pomogłem Ci?

Ty też możesz mi pomóc!

Opublikowano

#Wiadomości

Informujemy o tymczasowym zawieszeniu autopomocy i forum z przyczyn bliżej nieokreślonych - problemy z serwerem VPS (wina hosta)

Pomogłem Ci?

Ty też możesz mi pomóc!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...