Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bp4Funmt2 [Hamachi] [Pl]

BlackVoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też bym poprosił o reje, bo ja mam jakiś błąd...

rywatny serwer

Rejestracja nowego konta

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '5.78.52.100' (10060) in C:\xampp\htdocs\index.php on line 9

ID:

Hasło:

Powtórz hasło:

Kod usunięcia postaci:

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in C:\xampp\htdocs\index.php on line 31

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in C:\xampp\htdocs\index.php on line 31

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in C:\xampp\htdocs\index.php on line 34

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in C:\xampp\htdocs\index.php on line 34

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\xampp\htdocs\index.php on line 34

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in C:\xampp\htdocs\index.php on line 40

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in C:\xampp\htdocs\index.php on line 40

Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO)

WTF??

Opublikowano

Bardzo dziękuje całemu teamowi gm'ów i Ga daniello który wywalił mnie z sieci i przez niego juz nie pogram ;]. W grze Nick Szakal

77b11053fa494e9eb77f418a38e6951a.0.gif

Moj Skype: sebol3232. Dzwonic! Napewno pomogę.

Jeśli pomogłem to prosze o plusik :>> Klawiatura nie zje palców :D

sygnaturaiz.jpg

Sygna By Mee

Opublikowano

Przepraszam Na serwie gram zawsze kiedy jest online... Nick Szakal..

@Edit

Spox Koncze z serwem ;] mam lepsze. Kto chce konto pisac mi na pw :]

77b11053fa494e9eb77f418a38e6951a.0.gif

Moj Skype: sebol3232. Dzwonic! Napewno pomogę.

Jeśli pomogłem to prosze o plusik :>> Klawiatura nie zje palców :D

sygnaturaiz.jpg

Sygna By Mee

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...