Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT] K-BOT - Aplikacja teamspeak3

Emos76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

qDgMXji.png

Aplikacja na wasz serwer teamspeak3

TeamSpeak pokazowy: K-BOT.PL

Lista funkcji:
auto_poke - Polega na wysyłaniu wiadomości poke do wybranych rang po wejściu na określony kanał.

support_online - Pokazuje Online z danej grupy w nazwie kanału.

clan_online - Pokazuje Online z danej grupy w nazwie kanału oraz w opisie.

multi_function - Pokazuje informacje na temat: Użytkowników online, Query online, Ping, Odwiedzin, Zegarek, Online w nazwie serwera, Rekordu online.
group_channel - Nadawanie i zabieranie danych rang.
admin_list - Wyświetla listę dostępnych osób z danych grup.
nick_protect - Wyrzuca osoby które mają nick albo w swoim nicku frazę która jest zabroniona w configu.
poland - Wyświetla osoby z poza polski w nazwie oraz opisie kanału.
ban_list - Pokazuje liste banów.
dj_channel - Wypisuje na dany kanał osobę która rozmawia na danym kanale.
status_admin_on_channel - Pokazuje czy dana osoba jest offline czy online w nazwie oraz opisie kanału.

Wersja: Darmowa Beta 0.1
Miałem wypuścić ją pod koniec czerwca ale że nie mam na chwile obecną czasu na pisanie to udostępniam wam betę, miłego korzystania z aplikacji.

Update 0.2

Mały update wprowadzający:

Cytat

- Możliwość włączenia/ wyłączenia funkcji.

- Zmienienie wyglądu clan_online.
- Wyświetlanie błędu w core.php jeżeli źle się coś w configu wpisze.

Link: https://www111.zippyshare.com/v/UW0hMHdR/file.html
Skan: https://www.virustotal.com/#/file/11b06a251bb2d4ee39e2895e741d4b8e9515941a3e7d1d6c56fea32a4be929b9/detection

Główny temat o bocie jest pisany na innym forum z tąd taki dziwny wygląd prezentacji.

Opublikowano
12 minut temu, M A R C E L1 napisał:

Można prosić jakiś kontakt do Cb?

prywatna wiadomość bądź ts aplikacji

Opublikowano

Hejka!

Gratulacje następnego bota, chętnie MPCFORUM przyjmie następnego bota który umrze po 3 tygodniach!

Co do samej aplikacji żlę to nie wygląda gdyż pomoc otrzymałeś od Razora, gdzie napisane jest że ci pomógł, lub że ci radził co masz naprawić bo bez razorka by go nie było.

Czekam na wiecej funkcji jak narazie bot wygląda jak inne i niczym się nie różni niż XBOT wersja Darmowa.

Ocena bota wychodzi na +

Opublikowano

Super że powstają nowe boty, ale mam jedną uwagę, która już się tutaj pojawiła. Twój bot ma funkcje, które dostępne są w innych botach. Lista adminów, ping, dodawanie rang... to już dawno jest u konkurencji :-) 

Myślę że dużo lepszym pomysłem byłoby zaproponowanie bota z funkcjami, których jeszcze nie ma zamiast dublować istniejące rozwiązania.

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

Opublikowano
3 godziny temu, zmechu napisał:

Super że powstają nowe boty, ale mam jedną uwagę, która już się tutaj pojawiła. Twój bot ma funkcje, które dostępne są w innych botach. Lista adminów, ping, dodawanie rang... to już dawno jest u konkurencji :-) 

Myślę że dużo lepszym pomysłem byłoby zaproponowanie bota z funkcjami, których jeszcze nie ma zamiast dublować istniejące rozwiązania.

Co do autorskich funkcji to pojawią się w późniejszym czasie wole najpierw zrobić tak zwany standard w bocie.

Opublikowano

Kilka ciekawych funkcji. Czekam na jakieś nowe funkcję :)

Leci +

Pomogłem? Daj +

• 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecam Emosa i jego bota, w szczególności premium wersje jego aplikacyj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...