Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strefa ekip - Ranga i kanały

SeZeVx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Mam problem, ponieważ chcę zrobić aby np: Ekipa z rangą XYZ mogła wchodzić na kanały ekipy XYZ ale tylko na te i na publiczne.

Za dobrą pomoc daje +

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Musisz odpowiednio przygotować grupy kanałowe np dać im możliwość wejścia na kanał, który osiągnął maks liczbę osób i wtedy zrobić strefe oparta na jednym kanale i dawać członkom te grupę kanałowa.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Danny96 Nie tak to działa. Jeżeli ustawie w randze X join power np 60 I strefa X need join power na 60. To uznajemy że kolejna Ranga np Y będzie mieć power 61, i osoby z rangą Y będą mogły też wbijac na strefę X.

A tak chyba nikt nie chce

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Heyy,,

Pamiętam że wysyłałem tobie bota na pw, onlyjoin który został udostepniony przez Armera?

On ma wszystko co potrzebowałeś.

1.png

Opublikowano

@.Dot Wysłał mi na PW. Ale jest taki problem że jeżeli osoba Z wbije na kanał X (A on nie może wbijać), a na tym kanale jest ok 5os (Które mogą tam wbijać), to jest kickany, a te 5 osób słyszy powiadomienie że ktoś wbił i został kicknięty. Więc pod kanały klanowe słabe troche.

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...