Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat

Lukines

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Grałem dzisiaj na WH . I gram i wywaliło mnie z gry i pisze błąd połączenia ze steam. I tak za każdym razem kiedy gram na cheacie. Jak bez to nie .

csgolist.gq  // Darmowe 7.3$ na betowanie! 

Opublikowano

Może cheat jest już jakby wykryty przez steama i tak jakby blokuje połączenie z użyciem jego. Polecam zobaczyć czy na VAC chaosie nie będzie tego problemu.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

Może cheat jest już jakby wykryty przez steama i tak jakby blokuje połączenie z użyciem jego. Polecam zobaczyć czy na VAC chaosie nie będzie tego problemu.

Jakby cheat byl wykryty to by po prostu dostal bana, nie byloby zadnych problemow z polaczeniem. Podejrzewam ze uzywa VAC Chaosa bez host toola, wtedy wyskakuje taki blad.

Opublikowano

Mam vac chaosa. Uratował mnie już kilka razy przed banem ... :] To ten :

8. Oldschoolhack Bp Cod6 Rc7 By Kn4Ck3R [CoD MW2 1.1.195]

lub ten :

7. Oldschoolhack Injected By Kn4Ck3R [CoD MW2 1.1.195]

Jeden nie chciał działać z moją wersją to użyłem drugiego i już sam nie wiem który to ...

To jest głownie wh takie kwadraciki i nicki czerwone ;]

Prosze o pomoc .. Może to wina internetu ponieważ ostatnio dość często mi przerywa.

Dziekuje za odp.

Opublikowano

Oldschoolhack Bp Cod6 Rc7 By Kn4Ck3R [CoD MW2 1.1.195] to samo esp (czyli te kwadraty), tego hacka nie trzeba z vac chaosem uzywac.

Jaka masz wersje vac chaosa? Hostujesz przez f4 i f5 (hotkeye w vac chaos)?

Raczej to nie jest wina polaczenia z internetem, ale kto tam to wie.

Opublikowano

Vac Chaos Version 2.05

Nie hostuje ponieważ wszyscy mówią out game host ;P

Jak pierwszy raz włączyłem tego cheata to wszyscy zeczeli skakac bardzo wysoko . Tak jak w cod4 wyłączy grawitacje.. I myślałem ze to przeze mnie ..

Opublikowano

Vac Chaos Version 2.05

Nie hostuje ponieważ wszyscy mówią out game host ;P

Jak pierwszy raz włączyłem tego cheata to wszyscy zeczeli skakac bardzo wysoko . Tak jak w cod4 wyłączy grawitacje.. I myślałem ze to przeze mnie ..

Musisz byc hostem zeby VAC Chaos dzialal poprawnie, inaczej bedzie ci wyskakiwal ten blad.

Opublikowano

Czyli co mam przestać używać vac chaos ?? Bo miałem kiedyś podobny cheat z strony www.cheatforge.net

I mój kumpel dostał za niego bana a ja nie ... To było to samo z tymi ddlami . Wiec co zrobić zęby grac i nie dostać bana ?

Opublikowano

Czyli co mam przestać używać vac chaos ?? Bo miałem kiedyś podobny cheat z strony www.cheatforge.net

I mój kumpel dostał za niego bana a ja nie ... To było to samo z tymi ddlami . Wiec co zrobić zęby grac i nie dostać bana ?

Jesli nie bedziesz hostem to nie uzywaj vac chaosa.

Nie chcesz bana to uzywaj normalnie ktoregos z tych hackow:

To jest ukryta treść, proszę

To jest ukryta treść, proszę

miałem kiedyś podobny cheat z strony www.cheatforge.net

I mój kumpel dostał za niego bana a ja nie ... To było to samo z tymi ddlami.

Jesli dostal on ban za dokladnie tego hacka to prawdopodobnie vac cie oflagowal i wkrotce tez dostaniesz bana.

Opublikowano

10 Listopada 2009 .. To prawie rok ja cheatowałem jakos rok temu na poczatku jak to wyszlo ;]

Opublikowano

A podczas samego wyjścia gry nie ma jeszcze cheatów. To są najlepsze czasu bo nikt ci z aima nie wbije. Jak używać WH to tak żeby innych nie denerwowało ze ich ktoś przez ścianę zabił.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

No dzieki za info . Ale wole grac z Vac Chaos . Hostujac niz dostac bana nie hostujac .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...