Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JustforSkill.com 

PanKopytko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Bardzo nieprzejrzysty serwer dzięki super czcionce którą rozgrywać trzeba pół godziny. [Jeżeli po prostu chcieliście odstawać od reszty serwerów 'wyróżniać' się czymś to ok ale te zastosowanie jest średnie na przypadkowego użytkownika.]

- Brak 75% ikonek

- <08:28:04> "♫ JustForSkill Music_BOT#1 ♫": Pamiętaj, że nasze IP nigdy się nie zmieni! [ Nie wiem jakie jest wasze IP.]

- Bot spamiący co 30 sec by zostać z wami na dłużej..... 

- Masa masa masa... spacerów które dodatkowo śmiecą serwer i utrudniają użytkownikowi cokolwiek na nim znaleźć 

Zanim dodacie na forum jakąś reklamę to wypadało by go przedtem dopracować i ogarnąć. albo i nie bo teraz wiecie co jest źle zrobione i co trzeba poprawic :)

a i piszesz że serwer stoi miesiąc, GameTracker z aktywności 30 dniowej pokazuje że było u was 24 użytkowników maksymalnie a spacer pokazuje 50 :)

Jeżeli poprawicie tez wszystkie rzeczy myślę że serwer będzie naprawdę stał na wysokim poziomie i przyciągniecie tym trochę ludzi.

To tyle ode mnie, powodzenia dalszym rozwoju

Opublikowano
Dnia 5.05.2018 o 08:48, SneQ napisał:

- Bardzo nieprzejrzysty serwer dzięki super czcionce którą rozgrywać trzeba pół godziny. [Jeżeli po prostu chcieliście odstawać od reszty serwerów 'wyróżniać' się czymś to ok ale te zastosowanie jest średnie na przypadkowego użytkownika.]

- Brak 75% ikonek

- <08:28:04> "♫ JustForSkill Music_BOT#1 ♫": Pamiętaj, że nasze IP nigdy się nie zmieni! [ Nie wiem jakie jest wasze IP.]

- Bot spamiący co 30 sec by zostać z wami na dłużej..... 

- Masa masa masa... spacerów które dodatkowo śmiecą serwer i utrudniają użytkownikowi cokolwiek na nim znaleźć 

Zanim dodacie na forum jakąś reklamę to wypadało by go przedtem dopracować i ogarnąć. albo i nie bo teraz wiecie co jest źle zrobione i co trzeba poprawic :)

a i piszesz że serwer stoi miesiąc, GameTracker z aktywności 30 dniowej pokazuje że było u was 24 użytkowników maksymalnie a spacer pokazuje 50 :)

Jeżeli poprawicie tez wszystkie rzeczy myślę że serwer będzie naprawdę stał na wysokim poziomie i przyciągniecie tym trochę ludzi.

To tyle ode mnie, powodzenia dalszym rozwoju

ikonki są  jedynie kilka nie ma ale to są rangi anty poke itp najwidoczniej tobie się nie pobrały 

bot jest ustawiony na co 30 min 

spacery nie jest ich dużo większość serwerów znam nawet większy ok 120 ludzi na nim siedzi i tam jest gorszy nawalenie spacerami 

jest wszystko poukładane strefy podzielane 

w spacerze widnieje rekord czyli ile było najwięcej osób

dziękuje za opinie  będziemy pracować ciężko by poprawić jakość 

Opublikowano

Ta czcionka jest słaba. Trudno się to czyta, polecam to zmienić. Za dużo różnych znaczków.

Dam wam rade. Zobaczcie te największe serwery ts. Są one w miarę proste i czytelne. A tutaj trudno się na to patrzy :)

Pomogłem? Daj +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy baner reklamowy 

zapraszamy serdecznie 

Administracja Justforskill :)

ilość slotów:128

(tak formalnie bo regulamin działu tego wymaga by to było w temacie)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...