Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan 50 Ptk Tut

Wrrr

Punkty PlaySpan  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy dosta?e? 50 punktów ?

• No ba pewnie ?e dosta?em
    • Ne Nie dosta?em eh :<
    • A gdzie sie sprawdza punkty ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Logujecie się na PlaySpan

2. Odpalacie FreeVPN POBIERZ i dajecie USA #4 FREE tak jak niżej na obrazku

2. Wchodzicie w Earn Now Ultimate Points

http://store.playspan.com/coupon/earn?width=800&height=560

3. Szukacie tej reklamy tam wpisujecie tylko mail z playspan, 51 ptk dostajecie po paru sekundach/minutach.

playspan.jpg

A jeszcze coś nie wiem od czego to zależy ale konto musi być zarejestrowane na poczcie gmail a nie na jakimś np. o2 mi na o2 nie przysłało a na kontach gmail przysyła za każdym razem.

Teraz wystarczy wbić jakiś premiowy kod na 50 ptk i już mamy na premke gold na 3 dni :)

76561198090890807.png

Opublikowano

Mi sie tez niechciala otworzyc to nacisnolem na temat i mi weszlo

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Zmieniałeś IP tak jak kazałem ? otwieraj przeglądarka mozilla firefox i odblokuj ciasteczka albo cuś

Tu dowód:

playspan1.jpg

Jeszcze cos :

1. Wie ktoś jak wstawiać miniatury obrazków na tym forum :) ??

2. Zna ktoś kod na 50 ptk darmo ?

76561198090890807.png

Opublikowano

ja wam polecam reklamy z zakladki OfferPly, tam sa reklamy za 159 pkt (cos pobrac, lub rejestracja banalna) zrobicie 3 i macie 400G1 :P takim sposobem zarobilem 3600G1,

Powodzenia

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

Dzieki dziala ;]

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Join the Opinion Square survey panel and get Ultimate Points

Take Surveys for Cash and Prizes at Opinion Square! Create your profile and download the software to get Ultimate Points

Bezpłatne! Zakup nie jest konieczny by otrzymać Ultimate Points w ciągu kilku minut.

Ultimate Points awarded when you successfully download the safe software tool and keep it on your computer for a minimum of 10 days. Minimum requirements include being at least 18 years of age. mam pytanie czy ta reklama dziala i mozna usunąć od razu czy trza czekać te 10 dni

21f0dgn.jpg

Opublikowano

czemu mi niedochodza pkt poczta mam na gmail i nadal du** dlaczego tak jest?? innym dochodza a mi nie co jest?

Opublikowano

ja zrobilem ze 20 i i doszlo tylko 4 pkt czy 3 zal.p po prostu ja juz nie moge niektorzynabijaja 500pkt bez problemu a ja 50 nie moge

Opublikowano

Jutro nabije każdemu punkty kto mi da 2 maile na gmail bo ja już nie mam więcej komórek żeby konta porobić sam mam 6 kont xD i 2 konta kolegów xD

76561198090890807.png

Opublikowano

ja mam email z o2.pl i jakoś wchodzi -.-

no oczywiście nie każda bo niektóre reklamy są zrąbane... najłatwiej to chyba w tym Gwallet i SponsorPay robić ;-)

@Edit: Wrrr nie no musiałeś dla przykładu podać tą fajną reklamę za 51pkt ;D

Opublikowano

Tak musiałem bo ona jest najłatwiejsza jak bym dał inna to by mi sie pytali na PW gdzie i co jak wpisać xD

A w tej reklamie tylko mail się daje i już jest zaliczona :)

76561198090890807.png

Opublikowano

polecam robic reklamy z zakladki OfferPly, jak pobierzesz jakis program i maz 150 pkt, tak zarobilem 3600G1 i bronza w tydzien

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

1. Logujecie się na PlaySpan

2. Odpalacie FreeVPN POBIERZ i dajecie USA #4 FREE tak jak niżej na obrazku

2. Wchodzicie w Earn Now Ultimate Points

http://store.playspan.com/coupon/earn?width=800&height=560

3. Szukacie tej reklamy tam wpisujecie tylko mail z playspan, 51 ptk dostajecie po paru sekundach/minutach.

playspan.jpg

A jeszcze coś nie wiem od czego to zależy ale konto musi być zarejestrowane na poczcie gmail a nie na jakimś np. o2 mi na o2 nie przysłało a na kontach gmail przysyła za każdym razem.

Teraz wystarczy wbić jakiś premiowy kod na 50 ptk i już mamy na premke gold na 3 dni :)

sry sry sry mialem dac edita zeby wstawic nowe zdjecie bo wygaslo usoncie ten post

76561198090890807.png

Opublikowano

A mi sie wgl nie chce wyswietlić ta reklama z 51 pkt . Co pokazujesz .. niewiem czemu nigdzie takiej nie mam ...

Wgl. Jesli jest ktoś tak dobry i mi powie jak się to wszystko robi to piszcie gg 4220414 .

0lkuszanin.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...