Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w stworzeniu Forum/Grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic ciekawego nie oferujesz, zwykły "ajpibioferant" jakich wiele na tym forumku. 

Opublikowano
47 minut temu, Reyaver napisał:

Nic ciekawego nie oferujesz, zwykły "ajpibioferant" jakich wiele na tym forumku. 

A koledze się nudzi że napisał tak złożony post?
Nic ciekawego, może w twoim mniemaniu, lecz nie tylko zawsze umiejętności się liczą, lecz również i osobowość przy dłuższej współpracy.

Kolegi wyżej proszę się juz nie wypowiadać, nic nie wnosisz, nawet konstruktywnej krytyki nie potrafisz napisać. 

Opublikowano
2 godziny temu, Latynos_97 napisał:

A koledze się nudzi że napisał tak złożony post?
Nic ciekawego, może w twoim mniemaniu, lecz nie tylko zawsze umiejętności się liczą, lecz również i osobowość przy dłuższej współpracy.

Kolegi wyżej proszę się juz nie wypowiadać, nic nie wnosisz, nawet konstruktywnej krytyki nie potrafisz napisać. 

Mam prawo, więc się wypowiadam. To moja opinia o tobie, że jesteś jednym z wielu i nie wybijasz się przed szereg. Możesz być zamiennikiem każdego statystycznego oferującego się tutaj, nie ma żadnych powodów, dla którego warto wybrać Ciebie, a nie kogoś innego.

Opublikowano

Tak szczerze nic ciekawego nie oferujesz. Stworzyć forum każdy idiota może, bo co w tym trudnego. Jedyne, co mogło by przyciągnąć, to tworzenie grafiki, ale po jakości prezentacji wnioskuję, że nie jest na wysokim poziomie. Twoja prezentacja składa się z kilku obrazków znajdujący się w internecie, oraz mocy obracania tekstu.

W skrócie: Tak jak napisał Reyaver, niczym się nie wyróżniasz.

Opublikowano

Może zacznij od portfolio? Bo ja mogę napisać, że potrafię latać.

Jakie posiadasz doświadczenie, fora, którymi zarządzałeś i może jakaś opinia od Twoich zleceniodawców? 

Grafiki też żadnej nie wstawiłeś, no chyba, że ta praca to Twoje umiejętności, które są hm.. przerażające. 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Ewentualnie napisać 15 tematów w kilku działach i liczyć, że moderator nie usunie....

Opublikowano
44 minuty temu, Latynos_97 napisał:

Jak to forum schodzi na psy, masakra a tematy proszę pozamykać już podjąłem współprace, bayo.

Opuść forum, to będzie jednego psa mniej. Współczuje osobie, która z tobą współpracuje, bo wiele na tym straci ;)

,,Witam potrzebuję pomocy w konfiguracji vps. Dokładniej chodzi mi o pomoc w instalacji wszystkich potrzebnych rzeczy pod to aby można było postawić strone www. prosił bym o kontakt GG: 65213307 jeśli nie odpowiedni temat proszę o przeniesienie.''

Ty ledwo nauczyłeś się instalować apache2/nginx/php/mysql, a już oferujesz współpracę w postaci pomocy przy instalacji forum itd. ;D

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...