Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Dział Dragonica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż może nie słyszeliście o takiej grze jak Dragonica dlatego chcę aby powstał nowy dział o tej właśnie grze.

Cheaty i Boty można znalezć w necie ale jakby dział powstał w miare możliwości bym wam je udostępnił.

Komentarze co o tym sądzicie proszę pisać tutaj :>

@Edit ten temat napisałem tutaj bo w projekty użytkowników jeden z byłych adminów pisał żeby pisać to w pogaduszkach :>

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Witam.

Otóż może nie słyszeliście o takiej grze jak Dragonica dlatego chcę aby powstał nowy dział o tej właśnie grze.

Cheaty i Boty można znalezć w necie ale jakby dział powstał w miare możliwości bym wam je udostępnił.

Komentarze co o tym sądzicie proszę pisać tutaj :>

@Edit ten temat napisałem tutaj bo w projekty użytkowników jeden z byłych adminów pisał żeby pisać to w pogaduszkach :>

Pytania:

1.Ile wstanie byś przesiadywałna tym dziale

2.Czy grałeś w tą gre i jesteś wstanie pomuc nam na tyle żebyś my wiedzieli daną misje jeśli ta gra jest nie w poslkiej wersji

3.Czy potrafisz zrobić hacka i na tyle znasz się na programowaniu jak na utrzymywaniu nowej kategori gry żeby nie doszło do awantur

4.Czy umiesz się pofstrzymać od wyzywania np gdy na forum pojawi się dziecko neo i zaczniesz klnąc

5.Zrub jakąś prezentacje tej gry jak tu mój kumpel hunted654 o grze parabellum

6.Jeśli zrobisz prezentacje i poznasz minimum 2/4 nauki programowania czitów i będziesz się ładnie prezentować to jestem za jeśli nie to niepisz nigdy więcej taki postów nawet byle jak opisane !!!!

Link to prezentacji gry pomoc z mojej strony powinienieś dać + ;] http://www.mpcforum.pl/topic/162123-parabellum-prezentacja-gry/

JESTEM NA NIE !!!

Opublikowano

@Verlost miałeś pisać czy jesteś na tak czy na nie.

@Edit tu macie trailer z przed roku zapowiadający grę :

To jest ukryta treść, proszę

@Edit2 Albo jak wygląda gra którąś z klas ja wybrałem maga :

To jest ukryta treść, proszę

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...