Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płyta CD-r do samochodu

JaQuent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie za bardzo wiedziałem gdzie napisać ten temat więc pisze to tutaj, jakby ktoś mógł to niech przeniesie do odpowiedniego działu ;P

Mam taki problem, że chciałbym sobie zgrać muzyke na płytę CD-R (tak wiem, wiem- bieda bo nie ma AUX, ani wejścia USB, no cóż życie ;D) 700MB i pręd. 52x. Nie znam się na tym więc postanowiłem napisać tutaj z wołaniem o pomoc, próbowałem nagrywać na x24 i na max. inaczej nie mogę (w programie 3nity CD DVD Burner) próbowałem również nagrywać w Windows Media Playerze, ale wtedy na 180 piosenek nagrywa mi po około 20-25 piosenek na jakby oddzielne partie płyty (Dysk 1, Dysk2 ,Dysk3 itp) i nie mogę w żaden sposób włączyć tych kolejnych dysków tylko ten jeden gdzie jest np 21 piosenek. Jeśli ktoś by wiedział jak mi pomóc to bardzo bym prosił;)

Opublikowano

Płyta CD ma limit bodajże 120 minut, dlatego WMP ci dzieli te utwory na kilka płyt.

Do nagrywania CD polecam CDBurner XP, koniecznie wybierz "CD Audio", inaczej twoje radio może tej płyty nie czytać.

Non omnis moriar.

Opublikowano

Jeśli nagrasz jak kazałem i nie przekroczysz tych 80min to powinno być bez problemu. Jeśli nie odpali, to twoje radio może mieć zużyty laser.

Non omnis moriar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...