Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROJEKT

MrDavv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam skoro to czytasz tzn że przyciągnął cię tytuł lub się nudzisz ^^

PROJEKT

Chciał bym wam przedstawić projekt dotyczący gier online, Projekt będzie zawierał drużyny w gry online typu: Counter Strike 1.6, League of legends, counter strike global offensive, oraz gildię w metina na tę chwilę to tyle, jeżeli projekt się przyjmie i będą chętni zrobimy vote jakie gry by chcieli uczestnicy i to członkowie będą wybierać w jaką grę by chcieli założyć drużynę. Projekt będzie zawierał własną stronę internetową, jeżeli projekt nabierze popularności będę się starał o własnego TeamSpeak3 aby mieć własne gniazdo do komunikacji.
Drużyny będą zapisywane na różne turnieje, będą odbywały się treningi aby zgrać się z ekipą. Drużyny będą tak ustabilizowane, aby każdy miał miejsce dla siebie, członkowie drużyn będą przypisywane zgodnie z rangą: Drużyna powiedzmy PIERWSZA od b5-b1, s5-s1, g5-g1 tak aby nie łączyć graczy z brązu do diamentu bo to był by nie stabilny poziom, dla tego zrobimy drużyny zgodnie z rangami żeby każdy grał na swoim poziomie, to samo tyczy się CS:GO, Planowana ilość miejsc w drużynie to Pierwsza 5 oraz 2/3 rezerwowych. Teraz trochę na temat GILDII W METINIE: gildie w metinie mam zamiar zrobić masówkę ogarniętych osób, z którymi będziemy zwiedzać serwery metin2 (Serwer zmieniamy dopiero w tedy kiedy większy % gildii tego chcę) oraz zaczynamy od Amsaya jest to serwer hard więc zostaniemy na długo. Więc po krótce omówiłem gry, teraz zabierzmy się do kolejnego ważnego punktu, szukam "Ogarniętych osób do pomocy, oraz Sponsora" Ogarniętych osób do pomocy co mam na myśli:

• 1. Specjalista do spraw personalnych (Rekrutant)- Osoba która ma gadkę potrafi dobrze namówić i ma dobry wpływ na ludzi, zadaniem tej osoby będzie rekrutowanie uczestników do drużyn mile widziane osoby pełnoletnie.
  • 2. Sponsor- Sponsor brzmi trochę odpychająco bo człowiek sobie pomyśli kurde musze wydać kase, tu nie chodzi o wielkie pieniądze 11.07 SMS na stronę, posiadam abonament sam nie mogę wykupić  jak się ustabilizuje projekt i będzie dobry odbiór to będą robione składki czym więcej osób tym taniej to wszystko wychodzi złotówkę czy 2 złote nikt nie zbankrutuje przez to, gdy projekt się ustabilizuje czym będzie zajmować się sponsor ? Sponsor będzie zbierać składki i dokonywał wpłaty 
  • 3. Lider drużyny League of legends - Osoba która będzie liderem, drużyn w League of legends osoba która ma duże pojecie na temat danej gry i potrafi kierować innymi, Pod uwagę będą brane: Staż gry oraz Ranga ! Od takiego lidera będzie oczekiwane "trenowanie, oraz dawanie wskazówek słabszym graczom oraz wymyślanie taktyk, przydzielanie pozycji, głos lidera będzię najważniejszy w drużynie (ranga idealna dla przywódców), Lider drużyny sprawdza gracza czy się nadaje do drużyny oraz to on decyduje ostatecznie czy gracz się dostał lub nie dostał ;) LIDER MA OBOWIĄZEK PILNOWANIA KULTURY W DRUŻYNIE
  • 4. Lider drużyny counter strike global offensive - Osoba która będzie liderem, drużyn w Counter Strike Global Offensive osoba która ma duże pojecie na temat danej gry i potrafi kierować innymi, Pod uwagę będą brane: Staż gry oraz Ranga ! Od takiego lidera będzie oczekiwane "trenowanie, oraz dawanie wskazówek słabszym graczom oraz wymyślanie taktyk, przydzielanie pozycji, głos lidera będzie najważniejszy w drużynie (ranga idealna dla przywódców), Lider drużyny sprawdza gracza czy się nadaje do drużyny oraz to on decyduje ostatecznie czy gracz się dostał lub nie dostał ;) LIDER MA OBOWIĄZEK PILNOWANIA KULTURY W DRUŻYNIE
  • 5. Lider drużyny Counter Strike 1.6 - Osoba która będzie liderem, drużyn w Counter Strike 1.6 osoba która ma duże pojecie na temat danej gry i potrafi kierować innymi, Pod uwagę będą brane: Staż gry! Od takiego lidera będzie oczekiwane "trenowanie, oraz dawanie wskazówek słabszym graczom oraz wymyślanie taktyk, przydzielanie pozycji, głos lidera będzię najważniejszy w drużynie (ranga idealna dla przywódców), Lider drużyny sprawdza gracza czy się nadaje do drużyny oraz to on decyduje ostatecznie czy gracz się dostał lub nie dostał ;) LIDER MA OBOWIĄZEK PILNOWANIA KULTURY W DRUŻYNIE
  • 6. Opiekun Projektu - Opiekun będzie miał za zadanie pilnowanie Liderów drużyn oraz graczy aby wszystko było zgodne z regulaminem
  • 7. YouTuber- Chyba nie trzeba tłumaczyć ^^
  • 8. Community Manager- osoba która będzie odpowiadała na pytania, oraz zajmowała się FanPage

Cała ta ósemka będzie taką jak by administracją, aby mi pomóc ogarnąć wszystko i żeby wszystko było pod kontrolą, czym więcej uczestników w projekcie tym bardziej projekt będzie rozbudowywany.

Jak będzie wyglądać przedział wiekowy ? przedział wiekowy będzie ustalony, na tę chwilę nie mam pojęcia.   

AKTUALNIE NAJBARDZIEJ POSZUKIWANY SPONSOR ABY WYKUPIĆ STRONĘ 

CHĘTNI ZAPRASZAM PRIV na MPC

DO ADMINISTRACJI:

Skoro umieściłem post w złym miejscu proszę o przeniesienie w odpowiednie miejsce ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...