Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona TeamSpeak3 pod NPL

SeZeVx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Orientuję się ktoś co powinna spełniać dokładnie strona TS aby uzyskać npl. Ponieważ już 3 raz odrzucili moje zapytanie o licencje z powodu strony...

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Przede wszystkim, nie możesz na stronie posiadać żadnych płatnych usług, dotacji czy promowanie jakiś serwisów z którymi współpracujesz.

Podeślij stronę to zobaczę i Ci powiem co jest źle. 

Opublikowano
1 godzinę temu, SeZeVx napisał:

Jest to template bo nie chce mi się pisać strony znów: http://darkspeak-24.pl

Jak jest coś źle to zaraz usunę to :)

Widzę, że nie zależy Ci na uzyskaniu NPL skoro taką stronę przygotowałeś. 100% strony jest źle przygotowanej.

Podpowiem: 

• zero linków do social networking sites
  • dowód na to, że strona skupia dużą, aktywną społecznosć (np. forum)
  • strona nie może dotyczyć serwera TeamSpeak

Tak inną drogą idąc.. serio lvlup.pro? Ich serwery znajdujące się we Francji mają zbyt duży ping ;)

Opublikowano

Ale jeżeli nie może dotyczyć serwera teamspeak, to jedynie zrobienie forum zostaje?

Zgadzam się z tobą lvlup nie jest najlepsze ale robię serwer z kolegą a on kupił vps na lvlup... :)

Pomogłem? Daj +

Opublikowano
Dnia 26.04.2018 o 18:15, SeZeVx napisał:

Ale jeżeli nie może dotyczyć serwera teamspeak, to jedynie zrobienie forum zostaje?

Zgadzam się z tobą lvlup nie jest najlepsze ale robię serwer z kolegą a on kupił vps na lvlup... :)

Zrób forum, weź z 30 kolegów.
Niech założą konta, napiszą jakieś tematy i posty żeby widzieli że jakoś te forum żyje.

fPdC8vF.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...