Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Tworzenie gry przeglądarkowej | Osoby z pomysłem

McCam

Pytanie

Opublikowano

Witam, od ponad roku pracuję nad podstawą do stworzenia gry przeglądarkowej. Na dzień dzisiejszy projekt gotowy jest do użycia jego funkcje pozwalają na szybką pracę w zespole dzięki systemowi modułów. Posiada on również szereg zabezpieczeń.

Jego podstawowe funkcje to:

-System modułów: nie trzeba grzebać w kodzie samej podstawy wystarczy dopisać moduł (skrypt) w osobnym pliku załączyć do odpowiedniego katalogu i włączyć go w panelu zarządzania (moduły mogą ze sobą współgrać)

-System szablonów: prosty i łatwy w obsłudze jak ten z MyBB (autorski nie żadne smarty)

-Rozbudowany panel zarządzania: pozwala na edycję oraz dodawanie podstron, zarządzanie modułami, zarządzanie szablonami (motywami), zarządzanie użytkownikami. Panel posiada również funkcję dzięki której przy dodaniu odpowiednio napisanego modułu pojawia się funkcja do zarządzania nim.

Z takich głównych i ważnych funkcji to tyle. Oczywiście posiada wiele więcej przydatnych ale nie tak znaczących.

Nawiązując do tytułu poszukuję chętnych osób z pomysłem na stworzenie ciekawej gry przeglądarkowej. Oferuję swój skrypt, wiedzę oraz rozwój według uznania pomysłodawcy jak i server dedykowany :)

Tematyka dla mnie jest nie istotna aby się nie powtarzała i wyróżniała spośród tłumu innych gier. Chętnych zapraszam na priv.

PS. Nie kolejne margonem :)

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...