Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wypromować serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej, żeby były na nim fajne, popularne tryby. Można go reklamować na innych dużych serwerach (za to na każdym serwerze dostaniecie bana). Najlepiej mieć jakiegoś zaprzyjaźnionego youtubera, który mógłby nagrać reklamę co mocno wzmacnia wybicie się. Zareklamować go np. na tym forum w dziale publikacja serwerów z jak najlepszej strony. Jest wiele sposobów, a ja wypisałem kilka z nich.

@MAROSKiNG no wiem, ale jeśli komuś bardzo na tym zależy to można spróbować i takim sposobem.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

• Biter. zmienił(a) tytuł na Jak wypromować serwer?
Opublikowano
17 godzin temu, Yadomi napisał:

Najlepiej, żeby były na nim fajne, popularne tryby. Można go reklamować na innych dużych serwerach (za to na każdym serwerze dostaniecie bana). Najlepiej mieć jakiegoś zaprzyjaźnionego youtubera, który mógłby nagrać reklamę co mocno wzmacnia wybicie się. Zareklamować go np. na tym forum w dziale publikacja serwerów z jak najlepszej strony. Jest wiele sposobów, a ja wypisałem kilka z nich.

Reklama serwera na innych serwerach to trochę chamska zasada.

@topic: Wszelkiego rodzaju listy serwerów, reklamy u znanych youtuberów, reklama na forach o podobnej tematyce itp.

Opublikowano

Sytuacja wygląda tak... Wydajesz 4 stówy na reklamy i tak czy tak później jak wystartuje jakiś swiftcore lub craftcore itp. to tak czy tak tam każdy pójdzie, więc nie warto startować :P 

Pomogłem? Daj like ;)

Opublikowano

Jeżeli masz w planach kolejne easyhc itp. to najlepiej usuń pliki serwera. Po co? Tego jest pełno... Zawsze ta sama gadka "U nas nowe innowacyjne rzeczy!" a kończy się na PremiumCase. Zrób coś nowego, lub coś co jest rzadko spotykane, np. zobacz na hypixel, jak świetne tryby tam są, wystarczy chcieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...