Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PC 1.8k Ryzen

2012game

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
49 minut temu, Velociraptorus napisał:

Ja bym powiedział, że średnio.

A co w tym budżecie znajdziesz ciekawszego ? Nie chce mi się z 50 miejsc zamawiać części używanych

Opublikowano
6 godzin temu, Krzysztofnowak napisał:

Zestaw ok ale zasilacz wybierz mocniejszy 

??? something is wrong with u? 

Autorze, do czego ten komputer bedzie sluzyl? Zamiast do obudowy i dysku SSD lepiej by dolozyc do wydajnosci 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano
2 minuty temu, Oski0202 napisał:

do czego ten komputer bedzie sluzyl?

Dnia 21.04.2018 o 13:45, 2012game napisał:

...sądzicie o tym pc do gier...

A te parę dyszek z obudowy da jakiś skok wydajności ?

Opublikowano

3 godziny temu, Velociraptorus napisał:

W ogóle to zamierzasz ten sprzęt jakoś w niedługim czasie modernizować czy chcesz jechać cały czas na zintegrowanej grafice?

W niedługim czasie nie bo po prostu nie mam środków na to, tak chcę jechać na zintegrowanej grafice.

Opublikowano

No to w takim razie podmień pamięci na takie z lepszymi parametrami, przy integrze się przydają

https://www.morele.net/pamiec-g-skill-ripjaws-v-ddr4-8gb-4gbx2-3200mhz-cl16-1-35v-f4-3200c16d-8gvk-707299/

No i przede wszystkim w obecnych czasach nie brałbym tak małego SSD tylko dorzucił od razu do 250GB

https://www.morele.net/dysk-ssd-crucial-mx500-250gb-sata3-ct250mx500ssd1-979471/

Opublikowano

Nie no od razu dysk za tysiąc dajcie bo przecież skoro składam pc za 1800zł to muszę mieć pieniądze by dołożyć, wcale to nie jest tak że jak składam za 1800 to więcej nie mam (ironia jakby ktoś nie zauważył)

Opublikowano

Nie no spoko ale to trochę denerwujące gdy się pytasz czy coś jest dobre po czym dowiadujesz się że jak byś dołożył 100zl to by było lepsze a tak to jest średnie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...