Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerami i bungecoordem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem bo nie wiem jak połączyć serwery na enderchest.pl mam dwa serwery + bungecord prosze pomocy ! Znalazłem poradniki i robiłem to co każą jednak caly czas mi nie idzie posze was pomożcie najlepiej poprosze o konfiguracje błagam :(

Tutaj konfiguracja

3.png

2.png

Bez tytułu.png

2.png

3.png

Bez tytułu.png

3.png

2.png

Bez tytułu.png

Opublikowano

Polecam ci trochę przeczytać o bungee cordzie https://www.spigotmc.org/wiki/bungeecord-configuration-guide/. Musisz najpierw wybrać serwer początkowy, a poźniej połączyć resztę z nich. Z tego co wiem na twoim hostignu musisz posiadać minimum 2 aktywne serwery. Jeśli chcesz możesz do mnie napisać na PW i bym ci ewentualnie pomógł to skonfigurować. Jak to nie zadziałają te informacje podane na tej stronie to będziesz musiał napisać do hostingu.

@MAROSKiNG faktycznie, nie zauważyłem tego.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Opublikowano
Dnia 20.04.2018 o 13:05, Yadomi napisał:

Polecam ci trochę przeczytać o bungee cordzie https://www.spigotmc.org/wiki/bungeecord-configuration-guide/. Musisz najpierw wybrać serwer początkowy, a poźniej połączyć resztę z nich. Z tego co wiem na twoim hostignu musisz posiadać minimum 2 aktywne serwery. Jeśli chcesz możesz do mnie napisać na PW i bym ci ewentualnie pomógł to skonfigurować. Jak to nie zadziałają te informacje podane na tej stronie to będziesz musiał napisać do hostingu.

Tylko że on posiada tyle serwerów itp. tylko po prostu wpisuje zamiast IP tych serwerów, to wpisuje localhost, a powinien wpisać adres nazwa.ench.pl lub ip liczbowe. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...