Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostrzegam przed pseudo "webmasterem" SALUR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TEAMAT PORUSZAJĄCY TEGO SYFA > @Salur

Miesiąc temu zleciłem małą poprawkę kodu oraz dodania płatności.is.panelu na strone.
Czekałem miesiąc na usługę( miało to potrwać max 3 dni ) , a dostałem syf jakiego mało.
IS - nie działa.

Płatności - nie działają.

Panel admina z logami bez logów.

ZAPŁACIŁEM ZA TO 600zł. [ wiem, że sprawy groszowe, ale liczy się sam fakt. ]

image.png

POCZYM MNIE ZABLOKOWAŁ I NAPISAŁ, ZE NIE ROBI JUŻ SERWERÓW POD METINA.
NIE MA TO JAK PODPIERDALAĆ KOD BOOMWORKA I NIE POTRAFIĆ SIĘ NIM OBSŁUGIWAĆ.

STFU.

Opublikowano

Jestem po twojej stronie i też uważam, że nie powinno się tak robić, ale z drugiej strony chyba nie oczekiwałeś autorskiego cmsa za 600 zł?

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Pisz o mnie co chcesz, kto kupił ode mnie kodowanie to wie, że wszystko jest okej.

Masz problemy sam nie wiesz z czym i oczekujesz, że będę Ci wszystko poprawiał co chwilę. 

Dziękuję za uwagę. Miłego :)

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Właściwie to nie widzę powodu, dla którego temat powinien leżeć w koszu - to odpowiednie miejsce, aby wyrazić swoją opinię o usługach, które z resztą były świadczone w subforum Współpracy - dlatego niech zostanie tutaj, oczywiście tylko w celach informacyjnych, bo nie zrobimy tutaj miejsca na obrzucanie się błotem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...