Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak założyć konto na Korei?

witekTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zalozyc konto na korei, bo trzeba tam potwierdzac... no wlasniee, nie za bardzo wiem, co bo po koreańsku i nawet nie da sie przetłumaczyc bo ta opcja nie działa na tej stronie.

Opublikowano

Konta w korei nie założysz ponieważ tam aby to zrobić musiał byś mieszkać w tym kraju. Ogólnie to jest Ci potrzebny koreański pesel, więc nie masz nawet co marzyć o grze tam 

Opublikowano

Potrzebujesz KSSN a bez znajomego w Korei czy bycia mieszkańcem tego nie przejdziesz. Nawet jak podasz fake KSSN to i tak Riot to sprawdzi. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
1 godzinę temu, Creative napisał:

Potrzebujesz KSSN a bez znajomego w Korei czy bycia mieszkańcem tego nie przejdziesz. Nawet jak podasz fake KSSN to i tak Riot to sprawdzi. 

Szukasz w internecie prawdziwych KSSN i tyle. Jest tego tona. Streamer typu bjergsen czy Doublelift grali wiele razy na serwerach Koreańskich z kssnami które nie są ich ani ich znajomych :P

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano
Przed chwilą, Creative napisał:

Że niby po czyimś peselu pojedziesz z kontem? xD 

Tak ludzie grają na Koreańskich serwerach nie mieszkając i nie posiadając fizycznie KSSNów

i do graphics design

Opublikowano
6 minut temu, Elevate napisał:

Tak ludzie grają na Koreańskich serwerach nie mieszkając i nie posiadając fizycznie KSSNów

?

OYpqqi2.jpg

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
Przed chwilą, Elevate napisał:

Wiesz co to proxy czy vpn? xD 

Mhm, dawaj, załóż konto na Korei i daj mi screena to uwierzę. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Pobierasz aplikację z włączonym vpn na koreańskie ip,

aplikacja prosi Cię o numer pcc który znajdziesz w necie.

WXbEWqD.png

i do graphics design

Opublikowano

Mhm, załóż tam konto, nawet jeśli przejdzie rejestracja to z pingiem 300+ no chyba sobie nikt nie zagra ;> 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
1 minutę temu, Creative napisał:

Mhm, załóż tam konto, nawet jeśli przejdzie rejestracja to z pingiem 300+ no chyba sobie nikt nie zagra ;> 

Strony typu killping itp. Kumplu, mamy 2k18, teraz wszystko zrobisz, jeśli tylko chcesz.

Owszem, ja sam będąc w UK grając na KR serwerach mam ping po 70-80 (gdzie normalnie biegam z 8-11) ale jest to ping grywalny

i do graphics design

Opublikowano
54 minuty temu, Elevate napisał:

Strony typu killping itp. Kumplu, mamy 2k18, teraz wszystko zrobisz, jeśli tylko chcesz.

Owszem, ja sam będąc w UK grając na KR serwerach mam ping po 70-80 (gdzie normalnie biegam z 8-11) ale jest to ping grywalny

Że niby jakaś stronka ma mi zminimalizować ping do grania na Koreańskim serwerze który jest w chuj stąd? No nie bądź śmieszny, że w to wierzysz. Europejskie serwery okej bo nadajniki są w Europie i łatwy odbiór no ale chyba sam nie czytasz co piszesz. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
19 minut temu, Creative napisał:

Że niby jakaś stronka ma mi zminimalizować ping do grania na Koreańskim serwerze który jest w chuj stąd? No nie bądź śmieszny, że w to wierzysz. Europejskie serwery okej bo nadajniki są w Europie i łatwy odbiór no ale chyba sam nie czytasz co piszesz. 

Nie muszę 'wierzyć' kiedy jedni z większych streamerów ligi legend polecali strony, które zmniejszają i normalizują ping na np. kr serwerach. Nie muszę też 'wierzyć' bo sam tego używam, owszem, serwis jest płatny, aczkolwiek płacisz za działający produkt. 

i do graphics design

Opublikowano
1 godzinę temu, Creative napisał:

Creative Ty to jesteś jakiś... w każdym razie sam grałem bardzo dawno temu na Korei i ping jaki miałem był zbliżony do tego co na serwerach australijskich(300+) jeszcze na starym necie. Sam mój znajomy u siebie w regionie w nie których grach ma po 4 pingu, a np w Korei, czy oceani ma po 80(zależy). Założenie konta, to nie problem... gorzej aby stabilnie grać lol. Poza tym jest pełno tzw. "Tuneli" które "przyśpieszają" połączenie z niektórymi serwerami jest pełno takich usług, a zwłaszcza dla użytkowników us. W każdym razie da się na KR grać bez problemu.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano
Dnia 19.04.2018 o 19:20, Creative napisał:

Ale utkaj pizdę a nie używasz wulgaryzmów, jak masz ograniczony zasób słów jak twoje IQ to udaj się do szkoły 

Specjalista
Opublikowano
5 godzin temu, BuKiKoniec napisał:

Ale utkaj pizdę a nie używasz wulgaryzmów, jak masz ograniczony zasób słów jak twoje IQ to udaj się do szkoły 

Wulgaryzmy to nie słownictwo? Jak masz 12 lat i bolą Cię te wulgaryzmy to wyjdź. Creative Ty to masz fajnie na bani :> Konto na bank da się założyć, wystarczy dobrze kombinować. 

BTW kolego, wiesz wgl co to jest IQ? Mało to powiązane ze słownictwem #pdk.

giphy.gif

Opublikowano

Ja widziałem ogrom ludzi ktorzy grają na serwerach w korei nie tylko Doublelif czy Bjergsen czy tez Froggen ale też Rekkles czy masa innych ludzi

Opublikowano
Dnia 21.04.2018 o 21:58, jasiekj123 napisał:

Jeżeli chodzi o pro playerów to oni przecież dostają konta od riotu na bootcampy przed worldsami/msi :P

Proplayer =/= normalny gracz

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
3 godziny temu, Creative napisał:

Proplayer =/= normalny gracz

No tak, przecież każdy normalny gracz rozgrywa w tygodniu po 2 mecze w LCS'ach, jeździ na MSI, worldsy i dostaje po 10k wypłate Kappa

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano
Przed chwilą, Sneakysu napisał:

No tak, przecież każdy normalny gracz rozgrywa w tygodniu po 2 mecze w LCS'ach, jeździ na MSI, worldsy i dostaje po 10k wypłate Kappa

Czego nie zrozumiałeś? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
Dnia 19.04.2018 o 18:20, Elevate napisał:

Pobierasz aplikację z włączonym vpn na koreańskie ip,

aplikacja prosi Cię o numer pcc który znajdziesz w necie.

WXbEWqD.png

Jak znaleźć taki numer ?

Opublikowano

Raczej nie zagrasz na Korei, da się jakoś zagrać ale dużo kombinowania. 

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...