Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blackd na WeAreTibia.com

kishiru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka 

Chcialbym sie Was spytac czy ogarnia ktos jak odpalic blackd na custom cliencie? Ots WeAreTibia.com nie ma jakis super zabezpieczen wiec mysle ze blackd bedzie dzialalo. Nie uzywalem czesto blackd wiec nie jestem specjalista od tego bota i mam problem z injectowaniem na tego otsa. Doszedlem do tego ze:

IP Otsa: 54.38.243.108

Class clienta: DemoniaC

port: 7173

Nie jestem w 100% pewien czy to na pewno sa dobre port ip itd ale po obejrzeniu paru poradniczkow sadze ze sa wlasciwe. Wpisuje wszystko tak jak nalezy ip,port zmienilem classclienta w folderze blackd i nie injectuje do gry, nie wyszukuje postaci. Napisane jest tez ze to jest tibia 7.70  ( tak jest napisane gdy wejde we wlasciwosci ich clienta ( idk widzialem tylko 1 poradniczek jak sie szuka jak to wersja tibi xD powoli do celu xD )) ale majac dobry port,ip oraz class clienta to zostaje mi chyba wersja tibii ktora wedlug mnie jest zla ( nie jest to 7.70). Na pewno cos zle robie tylko nie wiem co mzoe ktos juz korzystal z bota z tego forum albo jest jakims ekspertem to by pomogl bo mysle ze jestem juz bardzo blisko odpalenia bota ale czegos mi brakuje. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...