Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SAO, co i jak z tym 3 sezonem.

VellG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

W tym sezonie powstało Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online na początku myślałem, że to 3 sezon SAO, nie wiem czemu.

Każdy mówił, że na początku 2k18 3 sezon na pewno, a tu ciul. Wychodzi jakaś alternatywna wersja SAO, bez Kirita i Asuny, totalny gniot, zawiodłem się strasznie, wie ktoś czy 3 prawdziwy sezon SAO wyjdzie kiedykolwiek, i czym jest dokładnie ten Sword Art Online: Alicization, z góry dziękuje..

Opublikowano
Cytat

Wraz z najnowszym trailerem opinii publicznej udostępniona została przybliżona data premiery najnowszej serii anime Sword Art Online ekranizującej sagę Alicization - tytuł zadebiutuje już w sezonie jesiennym, czyli w październiku tego roku! Wiadomo również, że seria zekranizuje cały arc, stąd powinna trwać więcej niż dwa sezony (na podstawie dostępnego materiału około 50 odcinków). Zapraszam do oglądania i komentowania najnowszego zwiastuna.

Przypominam również, że już 7 kwietnia zadebiutuje seria poboczna Sword Art Online - Alternative Gun Gale Online. Pojawił się właśnie kolejny trailer anime, w którym możemy usłyszeć utwór z openingu w wykonaniu Eir Aoi, zapraszam do oglądania tutaj.

http://www.swordartonline.wbijam.pl/wiadomosci-17.html

860331433165800174608.png

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...