Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][Medium/Easy] FinesiaMT2

flypl

Ankieta  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lrbGV1D.png

Witam serdecznie wszystkich potencjalnych przyszłych graczy oraz hejterów.
Słowem wstępu pragnę napisać że w swoim życiu posiadałem dwa projekty serwerów metina - EliteMT2 oraz Arkeria,
gdzie ten pierwszy stał dobre kilka lat a co do drugiego :
Niestety wyszło jak wyszło, źle dobrany zespół, technik który okazał się alkoholikiem ( pomijając to ).

Byłem tylko i wyłącznie sponsorem, straciłem masę czasu,nerwów i pieniędzy.
Nie zamierzam tutaj wypisywać co i jak się stało, ogólnie Arkerii stawia nowy projekt i z całego serca życzę im powodzenia.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Słowem wstępu projekt jest tworzony przez jednego z lepszych techników jaki był w latach 2009-2016 na MPCforum, jego tożsamość pozostawię dla siebie.
Wszyscy zainteresowani będą mogli przekonać się że serwer został wykonany od podstaw i jest w pełni zbilansowany.
Serwer jest odwzorowaniem dawnych serwerów z lat 2011-2013, brak nakładek na broń,szarf,pierścieni.

xTpAqWS.png

Maksymalny poziom: 180
Maksymalny status: 120
Exp: 1000%
Drop: 1000%
Yang: 1000%
Typ serwera: Medium/Easy
6/7 bon: Tak
Sklepy offline: Tak

W prezentacji nie zostało ukazane wszystko tylko najważniejsze aspekty. 

GhOrEBO.png

Co do reklamy, wydaliśmy tutaj na nią największe pieniądze.
Nagrają u nas takie osoby jak :
- Daniel Magical ( głównie live, co najmniej 3 godzinki dziennie )
- Zakręcony
- Turbo Aga
- MissAga
- DissStream ( prawdopodobnie - trwają negocjacje )

Oraz kilku innych youtuberów! :)

wxFRl8T.png

Strona główna:
https://finesiamt2.pl

Forum:
https://forum.finesiamt2.pl

Support:
https://support.finesiamt2.pl

Facebook:
https://facebook.com/finesiamt2

jnV7WZ3.png
Wszystkie przedmioty są +9, mikstury oraz pelerynki są nieskończone.
Dodatkowo otrzymujemy konia militarnego i 100% na jego przywołanie. 

jB3UeOX.png

Jak wyżej na załączonej grafice, w sklepach same najpotrzebniejsze itemy.

rLXfO2M.png

kxSuwZH.png

OYHjQva.png

8rUxOwA.png

S6j5nze.png

wMwgnIa.png

rhEIIUs.png

v6B6R4v.png

zfIu5ni.png

gtlAnUW.png

qTgIvaF.png

ZXCS1x2.png

gzAB5NA.png

c2ZK1A4.png

wrzxbLg.png

11975.png

11976.png

11977.png

11978.png

72707.png

72704.png
Wszystko z powyższej listy możemy wytworzyc z biżuterii na najwyższy poziom.

PbXAQxM.png

Na serwerze są dostępne wszystkie standardowe zwierzaki z możliwością wyboru bonusów PvP/PvM. 

BfRQPhR.png

Kostiumy możemy bonować za pomocą specjalnego przedmiotu.
Podczas zmiany bonusów możemy wylosować zarówno bonusy do PvP jak i do PvM (max. 3).
Bonusy można dodawać zarówno do kostiumów jak i fryzur. 

PbXAQxM.png

Team serwera oraz screeny weryfikujące zostaną dodane jutro do godziny 15:00
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam wszystkich do gry! :)

Opublikowano
2 minuty temu, Reyaver napisał:

Nie polecam złodziejstwa.

Zostałeś już raz wyjaśniony pseudo techniku, na ludzi twojego ( specjalnie z małej bo bydło jak ty nie zasługuje na szacunek ) pokroju nie będę już tracić czasu.
Bez pozdrowień! :*

Opublikowano
6 minut temu, flypl napisał:

Zostałeś już raz wyjaśniony pseudo techniku, na ludzi twojego ( specjalnie z małej bo bydło jak ty nie zasługuje na szacunek ) pokroju nie będę już tracić czasu.
Bez pozdrowień! :*

Nikt mnie nigdy nie wyjaśnił, przestań żyć w swoim własnym, małym, ciasnym świecie - autyzm w tym wieku to duży problem. Dobrze, że Twoje złodziejstwo zostało udowodnione i zaraz ktoś pewnie wpadnie z dowodami (bo mi się osobiście nie chce wstawiać). Wystarczy sprawdzić prezkę/zapowiedź Arkerii.
Grafika na początku tematu jest wzięta z PSD Arkerii, belki skrinów też. Serwer to EliteMT2.net. Byś się postarał bardziej, panie 'nie_udolny'. Skoro masz tyle pieniędzy (że aż Ci mózg wyżarło) to chyba stać Cię na coś więcej, aniżeli na wzięcie jednego serwera i zrobie mu oprawy na fora (zapowiedzi/prezki) z PSD drugiego serwera.

Opublikowano
2 godziny temu, Silver™ napisał:

daj gdzieś indziej tą prezentacje bo wg obejrzeć nic nie można

Co masz na myśli?

Opublikowano
3 godziny temu, Silver™ napisał:

daj gdzieś indziej tą prezentacje bo wg obejrzeć nic nie można

Już gotowe, wybacz za problem.

3 minuty temu, Resso. napisał:

Reklama u najlepszych gowien jakie mogą byc xD nie polecam

Dziękuję za opinię i pozdrawiam! 

Opublikowano

Przecież to jest kradziony aincrad, strona główna + client. Probowaliscie to sprzedać w listopadzie bodajże na womie, gdzie osobiście wstawiałam dowody przelewu dla LA. Naprawdę mam wstawiać po raz 10 te same screeny? 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
8 minut temu, Evil Smile napisał:

Przecież to jest kradziony aincrad, strona główna + client. Probowaliscie to sprzedać w listopadzie bodajże na womie, gdzie osobiście wstawiałam dowody przelewu dla LA. Naprawdę mam wstawiać po raz 10 te same screeny? 

To i tak do niego nie dotrze, on ma swój własny świat, on zrobił dobrze, nikogo nigdy nie okradł, on jest bogiem, a jego załoga to ,,nieudolne polaczki'' (Arkeria).
może to syn Testo.

Opublikowano

Też mieliśmy mieć Magicala, a weźmie kase i żadnego lajva nie ujrzycie. XDD. Nic innego od pozostałych serwer nie oferuje.

Opublikowano

Haha co :D Jedyne osoby które mogą kogoś sprowadzić na serwer to TurboAga, Zakręcony i Diss :P MissAga i Daniel to wyrzucenie kasy w błoto...

• Aive zmienił(a) tytuł na [ZAPOWIEDŹ][Medium/Easy] FinesiaMT2
Opublikowano
Dnia 15.04.2018 o 14:07, dramat21 napisał:

a ja polecam Serwer sam gram na becie i wydaje się okej :P

Wydawać się może. To odgrzewany kotlet, z Elitemt2 zabrane epiki i po jednej broni z każdego rodzaju. Nic nowego, opakowane kradzionymi grafikami (PSD), patologią reklamującą serwer i apodyktycznym podejściem do serwera. Nori to despota, ktoś nie będzie punktualny co do sekundy to leci.

Opublikowano

Jak dla mnie nic specjalnego, wszystko takie zwykłe i normalne....niczym nie przyciąga.

Kolejny kotlet na jakiś czas. Powodzenia

a30LXSW.png

Opublikowano

czemu ludzie ciągle płacą jakimś randomowym streamerom za reklamę metina? to już więcej da Dezan, który nagrywa z większości serwerów xD 

btw. bilans =/= balans, najwyżej możecie sobie zrobić bilans strat, jakie poniesiecie przy takiej reklamie

serwer to jakieś elite z 3 nowymi systemami i tyle, trochę marnowanie umiejętności najlepszego technika

tenor.gif

Opublikowano

Prezka robiona w 5 min. Lepsza zrobie w cooltextcie. Nie wspominając już o tym, co piszą wyżej ;v 

Padnie szybciej niż powstanie eloo 

"A"

Opublikowano

Pierwszy raz się spotkałem z czymś takim wypisują youtuberów którzy podobno będą tam nagrywać, pytasz youtuberów zaprzeczają xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...