Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AD] MERCURY MU X100 | S6 E3 | Launch - 13 APRIL !

MaF1oZo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
11 godzin temu, demian napisał:

nie polecam serva , widać ze robiony na szybko , moby w Dung 1-3  maja po 180-240 hp  atlans 1-3  od 300 do 500 hp  maja ...

Nie wydziwiaj, a jaki serw nie ma bóga,ponad 300online pk pieknie sie robi na ruskach w miare szybko schodzi,czego chcieć wiencej

,ludu od groma i serw zapewne długo postoi nie to co nasz 70 online 2-3 miesięczne serwy.

Pozdrawiam i zapraszam USER.

Opublikowano

Dużo polaków gra? Miałem wejść na weekend, ale nie dałem rady. Aktualnie mam czas i mógłbym wejść pograć, ktoś krótko streści, czy rzeczywiście serwer jest wart, aby się zadomowić i cieszyć się dłuższą rozgrywką? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zapraszam do gry! Bardzo duża ilość online, w końcu nie wieje nudą. Gdziekolwiek się nie ruszysz widać, że serwer tętni życiem. Rozpocząłem grę wczoraj, w miarę możliwości pomogę słabszym od siebie. Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Up.
Zapraszamy do gry. Polska Guild Fatality. Jest nas coraz więcej, zapowiada się ciekawe przygotowanie do CS. Pomożemy wyposażyć, aby łatwiej się grało. Również znajdzie się miejsce w pt dla nowych. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak wyżej :) Licznik przekręcony, ale mimo to serwer liczy 200+ aktywnych acc. Ustawienia pod dłuższą rozgrywkę, dobrze zbalansowane mooby na mapach. Dużo ciekawych rzeczy. Całkiem możliwe, że Topka jest faworyzowana przez Admina, ale nie ma to większego wpływu na grę. Zaprszam, bo pomimo czasu jest nas nadal dużo :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...