Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z instalacją i konfiguracją pluginu Skrypt

LisaFoxYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, jezeli ktos moze niech napisze jak skonfigurowac plugin skript bo nie ogarniam, uzywam hostingu server pro ale wiem ze dziala tam ten plugin bo moj kumpel go uzywal i wszystko bylo ok. Gdy wklejam gotowy skrypt na pomoc to gdy robie reload to nie dziala pisze mi za to  {tu cos jest} ERROR... cos tam dalej tez jest :p PROSZE O POMOC!

Opublikowano

Może skrypt został źle skonfigurowany przez twórcę lub w złe miejsce go wkleiłeś? Jeśli chcesz wiedzieć jak skonfigurować skrypt to poszukaj gdzieś może w internecie głębiej, ale skoro go nie robiłeś to powiedz to twórcy, ja ci tylko powiedziałem co może być źle zrobione. Powiedz bardziej szczegółowo co się dzieje, a nie napiszesz tylko, że chcesz skonfigurować skrypt i wyświetla się błąd, nie wiemy jaki nawet.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

• Marosking zmienił(a) tytuł na Problem z instalacją i konfiguracją pluginu Skrypt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...