Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej zapraszam na serwer FoxHC.mcpro.io wersja: 1.8 serwer easyhc wszyscy maja vipa i rekru offf wiec prosze nie pisac czy mozna admina, oarnieta adma, mila administracja. server darmowy ale brak hajsu wiec nie krytykowac!

Opublikowano

Okropna reklama! Najgorsza jaką widziałem. W ogóle nie jest zachęcająca do gry na tym serwerze. Może i jest darmowy, ale możesz się trochę postarać. Stara wersja. Nie ten dział, przenieś ktoś. Może niech ktoś usunie tą reklamę, bo już napisał takie 2?

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Opublikowano

1. Nie ten dział

2. FoxHC.mcpro.io- odstraszająca domena

3. 1.8 serwer easyhc- Jest już mnóstwo serwerów tego typu. Z góry pisze ci, że nie będzie nikt tam grał.

4. wszyscy maja vipa - Co to za ranga VIP skoro mają ją wszyscy? Ranga ta powinna być unikatowa.

5. rekru offf - Pisze się OFF 

6. oarnieta adma- Witać po tym temacie, że piszesz bzdury i nawet nie umiesz znaleźć odpowiedniego działu, gdzie napisać reklamę.

7. server - Hello, żyjemy w Polsce. Piszesz, że jest  "ogarnięta" administracja a nawet pewnie nie wiesz, że słowo "server" to angielskie słowo i piszesz tak 

8. server darmowy ale brak hajsu wiec nie krytykowac!- To za co ty się bierzesz? Serwer nie uciągnie pewnie nawet 10 graczy.  

Opublikowano
Dnia 10.04.2018 o 11:50, Yadomi napisał:

Okropna reklama! Najgorsza jaką widziałem. W ogóle nie jest zachęcająca do gry na tym serwerze. Może i jest darmowy, ale możesz się trochę postarać. Stara wersja. Nie ten dział, przenieś ktoś.

Hmmm... Wersja stara? Ta wersja to jedna z najlepszych wersji w mc :) I skad wiesz ze sie nie postaralam? Nie grales na tym serwerze to z kad wiesz? Postaralam sie i to bardzo cwelu :)

16 godzin temu, DreaMPL96 napisał:

1. Nie ten dział

2. FoxHC.mcpro.io- odstraszająca domena

3. 1.8 serwer easyhc- Jest już mnóstwo serwerów tego typu. Z góry pisze ci, że nie będzie nikt tam grał.

4. wszyscy maja vipa - Co to za ranga VIP skoro mają ją wszyscy? Ranga ta powinna być unikatowa.

5. rekru offf - Pisze się OFF 

6. oarnieta adma- Witać po tym temacie, że piszesz bzdury i nawet nie umiesz znaleźć odpowiedniego działu, gdzie napisać reklamę.

7. server - Hello, żyjemy w Polsce. Piszesz, że jest  "ogarnięta" administracja a nawet pewnie nie wiesz, że słowo "server" to angielskie słowo i piszesz tak 

8. server darmowy ale brak hajsu wiec nie krytykowac!- To za co ty się bierzesz? Serwer nie uciągnie pewnie nawet 10 graczy.  

1. Kogo interesuje kategoria, sam sb poprawiaj!

2. A niby czemu ? :)

3. No rzeczywiscie nikt nie gra... xD

4. Na poczatek edycji, widac malo znasz sie na mc :)

5.  Literowka? poprawiaj siebie :)

6. Witać? Raczej widać, a kto tu mnie wczesniej poprawial ;)

7.  OMG! Moze lubie angielski? A do mojego slownictwa nie muszisz sie przyczepiac!

8. Hmm.. uciagnie :) Max. 12 graczy na serwerze ;D Jak bedzie serwer bardziej slawny to wtedy przeniose serwer na platny hosting ;) bo na co kupywac hosting jak nikt nie bd na serwerze grał?

To na tyle z mojej strony, jezeli jeszcze raz bedziesz pisac tego typu komentarze to pomysl co piszesz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...