Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xAquaMC Szukamy dobrych budowniczych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam kilku budowniczych, kilku, bo nie wiem ile osób będzie potrzeba. Ale po kolei.

Serwer to RealLife z działkami, taki trochę bardziej realny freebuild, lub jak kto woli, mało realny reallife :v

Serwer założyłem już dawno, jednak rok temu upadł, od lutego go reaktywuję, jest sporo zrobione, jednak za mało, ekipa jest mała, budowniczy 1 który praktycznie dostał się i już nie uczestniczy na serwerze, a skoro to reallife, to potrzebuję dużo i dużych budowli, sam nie dam rady, administracja raz na kiedy wejdzie, coś pomogą, ale to i tak nie pomoc, sam sporo zrobiłem, jednak projekt jest duży. Dodam jeszcze, że osoby zainteresowane, proszę by czytały post, bo potem będzie że serwer słaby a ja ich nie poinformowałem o czymś.

Serwer stoi na moim PC, nie jest to komfortowe rozwiązanie, jednak mi wystarcza, wiele osób mówi żebym nie robił, marnuję kogoś czas, wiadomo, każdy idzie na to dobrowolnie, nie wymuszam, nie działa 24/7, jednak pluginów ma około 60, same potrzebne, pewnie, nie są autorskie, w końcu mówiąc "autorskie" mam na myśli jakieś 10% pluginów i 85% skriptów, reszta to jakieś z internetu, dość zmodyfikowane, bo nie potrafiłem jakoś, essentials nie jest AUTORSKIE jak to piszą "autorskie pluginy" a essentials, permissionsex jakoś chyba nie pisali, config to każdy raczej potrafi.

Może jednak przejdę do tego co oferuję, potem co wymagam...

1. Oferuję a nawet gwarantuję:
  2. Regularnie uruchamiany serwer
  3. Nie upadnie po połowie roku
  4. Nie zmienię trybu
  5. Ranga zostaje, awansować się nie da, to było by bezsensu
  6. Wszystko legalnie
  7. Crew +14 ;) 

Raczej teraz co wymagam:

1. Pewności w 100% że będziesz w ekipie przynajmniej 3 miesiące
  2. Korzystasz z discorda
  3. Będziesz aktywny
  4. Usprawiedliwiasz nie obecności
  5. Ortografia i interpunkcja
  6. Ukończenie 14 lat, lub być po prostu samym w sobie odpowiedzialnym, rozsądnym
  7. Angielski przynajmniej 5/10 ( kappa, nie oczekuję znajomości języków obcych ;) )
  8. Zaznajomienie się ze znaczeniem "Serwer postawiony na PC"
  9. Przeczytanie postu od początku do końca ;)
  10. ZA POMOC NIC NIE PŁACĘ, NIE OCZEKUJĘ BIZNESU, OCZEKUJĘ ZABAWY JAK NORMALNE SERWERY, NIE BIZNESU!!! TO NIE PRACA TYLKO GRA!

Raczej to na tyle z  mojej strony, nic więcej tutaj nie napiszę, co chciałem, napisałem.

Jesteś zainteresowany, śmiało na discord od razu, piszesz że jesteś z MPC i jesteś zainteresowany i tyle, dzięki za przeczytanie, nq :) 

Bezpośredni serwer Discord który jest wymagany by mieć tutaj posadę, przypominam że nic nie płacę!

DISCORD:  discord.gg/nkPnZYZ

Kopiujesz ten link i wklejasz w przeglądarkę, klikasz dołącz, chyba proste.

Aktualne!

• Biter. zmienił(a) tytuł na xAquaMC Szukamy dobrych budowniczych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...