Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] Hosting pod boty muzyczne dla serwera TeamSpeak3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Bardzo Serdecznie.

Otwieram ten temat, ponieważ poszukuje hostingu pod postawienie botów muzycznych dla serwera głosowego TeamSpeak3. Interesują mnie firmy najlepiej z lokalizacji Polskiej zważywszy na mniejszy czas opóźnień oraz ping serwera. Oczywiście jeśli ktoś z was zna również firmy z innych lokalizacji np. Niemieckich to również może przedstawić ich nazwy. Cenowo serwery mogłyby być do kwoty 100 zł PLN. Z góry dziękuje wszystkim za pomoc.

PS. Prosiłbym nie podawać firmy takiej jak "nazwa.pl".

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Opublikowano

Nazwa.pl za rok serwera płacisz z 16 złoty ;d 4gb ram 2cpu lokalizacja kraków ale kup lepiej na 3/6 miesięcy za 5 złoty bo gdy kupiłem to all było dobrze, ale gdy kurwa kupiłem serwer na rok to już zaczeli mi wysyłać powiadomienie OGARNIJ OBCIĄŻENIE CPU, masakra jakaś.

Można też na arubacloud w polsce kupić za 5 złoty na miesiąc.

Te firmy wyżej co ci podali to jakieś gówno xD nigdy bym tam serwera nie kupił za taką cenę, jedynie gdyby mieli dobry anty-ddos ale nie mają bo każda lepsza pierwsza darmowa stresserka ci to zgasi więc te serwery nie dość że drogie, małe parametry to do tego chu*owe

Ale contabo dobre tylko że nie jest w polskiej lokalizacji, ja na contabo miałem z 20 music botów / koparke bitcoin i boty ts'owe i stronę xDDD i normalnie bez lagów było haha, i z 20 złoty na miech zarabiałem = mniej płaciłem za przedłużenie

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
3 minuty temu, muchomor321 napisał:

Nazwa.pl za rok serwera płacisz z 16 złoty ;d 4gb ram 2cpu lokalizacja kraków ale kup lepiej na 3/6 miesięcy za 5 złoty bo gdy kupiłem to all było dobrze, ale gdy kurwa kupiłem serwer na rok to już zaczeli mi wysyłać powiadomienie OGARNIJ OBCIĄŻENIE CPU, masakra jakaś.

Można też na arubacloud w polsce kupić za 5 złoty na miesiąc.

Te firmy wyżej co ci podali to jakieś gówno xD nigdy bym tam serwera nie kupił za taką cenę, jedynie gdyby mieli dobry anty-ddos ale nie mają bo każda lepsza pierwsza darmowa stresserka ci to zgasi.

Ale contabo dobre tylko że nie jest w polskiej lokalizacji, ja na contabo miałem z 20 music botów / koparke bitcoin i boty ts'owe i stronę xDDD i normalnie bez lagów było haha, i z 20 złoty na miech zarabiałem = mniej płaciłem za przedłużenie

śmieszny jesteś podałeś hostingi które też latają jak strzała 

Opublikowano

No wiem ale czytaj ze zrozumieniem. Za nie nie płacisz 9999 złoty za taki syf który oferują tylko bardzo tanio i dobrze. A nawet z lepszymi parametrami

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Prosiłbym tutaj nie wywoływać żadnych niepotrzebnych burzy.

Tak jak pisałem w pierwszym poście prosiłem nie wspominać o firmie "nazwa.pl" ponieważ nie jest ona dobra pod boty muzyczne. Posiadałem tam serwery +/- 3 razy i były to najlepsze oferty VPS. Co 48 godzin dostałem wezwania do zaprzestania nadużywania czasu pracy procesora ponieważ mają tam odgórnie dla ofert promocyjnych i normalnych nałożone bardzo niskie ograniczenia ms.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pod boty muzyczne możesz kupić za 4 zł na arubie serwer.

arubacloud.pl

Masz 20 GB dysku (odjąć 2 GB SWAP i System). Jesteś w stanie uruchomić na takim małym gównie 14-18 instancji sinusbota.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...