Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Treść na serwerze a NPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Gdy aplikowałem o licencję npl było napisane, że na WWW nie może być np. linka do facebooka.

Czy serwer może mieć w treści opisu jednego z kanałów link do grupy na facebooku?

Opublikowano

Oni nawet tego nie sprawdzają ;d jedynie gdy ktoś zgłosi to mogą na 2/3 dni zablokować licencje ale na support na luzie się z nimi dogadasz że to usuniesz itd. i licke masz z powrotem xD 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
2 godziny temu, muchomor321 napisał:

Oni nawet tego nie sprawdzają ;d jedynie gdy ktoś zgłosi to mogą na 2/3 dni zablokować licencje ale na support na luzie się z nimi dogadasz że to usuniesz itd. i licke masz z powrotem xD 

Dzięki za pomoc, w takim razie lepiej nie umieszczać :D

Opublikowano
2 godziny temu, muchomor321 napisał:

Przed nadaniem licencji, sprawdzają. Kiedyś nie sprawdzali, dziś sprawdzają każdy element. Dodatkowo, na licencji NPL nie można posiadać kanałów publicznych.

Opublikowano

Raczej przez miesiąc aż tyle by nie zmienili.  Kwestia zależy w dobrym opisaniu serwera i dlaczego chce się mieć licencje, napiszesz coś z lizaniem dupy jacy oni są fajni i dobrzy i masz licke, do tego na końcu życzę miłej pracy czy coś takiego i nie ma bata że odrzucą.

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

Opublikowano
1 godzinę temu, muchomor321 napisał:

Raczej przez miesiąc aż tyle by nie zmienili.  Kwestia zależy w dobrym opisaniu serwera i dlaczego chce się mieć licencje, napiszesz coś z lizaniem dupy jacy oni są fajni i dobrzy i masz licke, do tego na końcu życzę miłej pracy czy coś takiego i nie ma bata że odrzucą.

To napisz tak i daj nam rezultat.

Opublikowano

? Napisałem tylko jak najlepiej uzyskać licencje, po co mam tak pisać skoro mam już ich z 5 na komputerze jako zapasowe ;d O tych licencjach już wiem wszystko, przedłuża się na każdym adresie, nie trzeba aktualizować adresów u nich itd. Znaczy mają napisane że trzeba ale tak na prawdę bez tego i tak dobrze działa. Już gdy wyszła informacja o tym że usuwają cracki zacząłem je ogarniać, a zrobienie strony z forum / postami i użytkownikami to kwestia 4/5 godzin. A i po przedłużeniu zawsze się dostaje możliwość zrobienia 10 podserwerów zamiast 2 jak na początku 

Opublikowano
7 godzin temu, muchomor321 napisał:

? Napisałem tylko jak najlepiej uzyskać licencje, po co mam tak pisać skoro mam już ich z 5 na komputerze jako zapasowe ;d O tych licencjach już wiem wszystko, przedłuża się na każdym adresie, nie trzeba aktualizować adresów u nich itd. Znaczy mają napisane że trzeba ale tak na prawdę bez tego i tak dobrze działa. Już gdy wyszła informacja o tym że usuwają cracki zacząłem je ogarniać, a zrobienie strony z forum / postami i użytkownikami to kwestia 4/5 godzin. A i po przedłużeniu zawsze się dostaje możliwość zrobienia 10 podserwerów zamiast 2 jak na początku 

10 wirtualnych serwerów? A nie maks 2?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...