Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebny dodatkopisarz!

AmariCervino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jako iż założyłem dzisiaj konto w poszukiwaniu dodatkopisarza więc opiszę tutaj czego dokładnie potrzebuję. Posiadam linijki skryptu bota który odziwo jeszcze działa i nie został zablokowany przez administracje ( dodam że skrypt działa poprzez konsole w margonem). Mam świadomość, że ludzie już mogą taki skrypt posiadać od innych "dzieci". 

Dobra do rzeczy: Posiadam bota, który po wpisaniu nazwy moba/elitki/eII automatycznie wyszukuje danego potwora na mapie i za nim biega (czyt. bije :P ) (przydatne na e2 jak jest pusto). Skrypt był przezemnie testowany w grze i działa fajniutko ale ma jedną wielką wadę: nie posiada filtra i łapie co popadnie, przez co torby trzeba czyścić. 

Poszukuję kogoś, kto mógłby taki mały szczegół dopisać. Oferuję cały kod na wyłączność i mogę podać śmiało komuś kto napisze do mnie na pw bo i tak jak narazie jest lekko ZBĘDNY. 

Skrypt nie jest mojego autorstwa i rozumiem, że ktoś z was go może już mieć :)

kontakt gg: 56216849

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...