Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z banem IP

zakszi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio miałem bardzo ciekawą akcje, otóż matka mi robi problemy o komputer, że mam sie dzielić z młodszym braciszkiem, to dałem mu kompa wyszedłem sobie na dwór, przyszedłem, grałem w fortnite na luziku nagle po 1 dniu z pizdy dostałem to ogłoszenie o VPN sprzecie czitowaniu itd. okazało sie że braciszek postanowił pobrać WH do fortnite. Jego konto dostało już na stałe zablokowane nawet nie może sie na epic games zalogować na moim właśnie jest ban ip ale na epic games moge wbić tylko wypierdala mnie po wyjściu z busa. Pisze tutaj ponieważ napisałem już 2 tygle temu do fortnite i nadal nie odpisali pozdro.

dodam że miałem jebany 77 lv i 70 karnetu więc ja nie miałbym po co używać tego wh.

Opublikowano

eh właśnie czytałem że formaty ludziom nie działały, i musieli zakładać nowe konto a nie mam ochoty już tego robić, z resztą wydałem całkiem sporo siana na głupie skiny, eh. 

Opublikowano

Mi zadziałał, jak nie masz ochoty zakładać nowego konta to już sobie nie pograsz. Epicgames ma w głębokim poważaniu kto cheatował i na jakim koncie ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 3.04.2018 o 20:36, KSSO napisał:

Zrób format systemu, i będzie ci działać ale nie wiem czy nie będziesz musiał założyć nowego konta.

WLASNIE Z WCZORAJ NA DZIŚ ROBIŁEM FORMAT CAŁEGO KOMPA, NIC NIE DAŁ X.D

TAK ZAŁOŻYŁEM TOTALNIE NOWE KONTO NA TOTALNIE NOWYM MAILU.

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z banem IP
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

LUDZIE KTÓRZY TO MAJĄ 
------------------------------------ 

S P R Ó B U J C I E             W Y J Ą Ć       J E D N Ą     Z     K O Ś C I      R A M    

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Dnia 30.05.2018 o 16:55, zakszi napisał:

LUDZIE KTÓRZY TO MAJĄ 
------------------------------------ 

S P R Ó B U J C I E             W Y J Ą Ć       J E D N Ą     Z     K O Ś C I      R A M    

A jak ma się jedną kość ram?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...