Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxxxx

Cris Memsoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
? ?UWAGA! Konkurs na www.Memsoria.pl
Do wygrania punkty premium w grze. ???
Co trzeba zrobić, aby wygrać? ?

1. Polub ten post.
2. Udostępnij go na swojej tablicy dla wszystkich.
3. Napisz w komentarzu swój nick.

? Połowa z uczestników otrzyma 27 kwietnia o godz. 23:00 wylosowaną ilość punktów: od 8 nawet do 35 punktów premium! ?

Im wcześniej je spełnisz, tym większe prawdopodobieństwo wygranej i otrzymania większej liczby punktów! ?

Warunek: musza być spełnione wszystkie 3 powyższe kryteria.
Opublikowano

Bez-nazwy_qnasshr.jpg

Jak wygląda gra na Memsoria.pl
Witam, po 1 tak jak każdy zdarzył zauważyć, Memsoria jest to po raz 100, odgrzewany kotlet, ale mniejsza o to.
Grałem tam 2-3 ostatnie edycje, udało mi się dojść do CM.
Adam I. (Cris) założyciel serwera memsoria, główny GM, ma problem z własnym serwerem, ciągłe ataki ddos, i inne crashe, ale to nie przez hosting, bo przecież on ma nowy wyśmienity hosting…to wszystko przez gracza o nicku BLACK.
Black, Sam się przyznał do ddosowania Serwa, ale poprzestał, gdy Cris zaoferował mu wszystko co tylko sobie zapragnie na OTS
Będąc CM, wiele nieprzyjemnych slow ze strony BLACK’a poleciało w moja stronę, dlatego jego postać za każda mocniejszą obrazę dostała upomnienie, a po 3 takich upomnieniach, niestety wpadł BAN.
Chłopak bardzo się wkurzył, i zaczął na nowo ddosowac serwer, by pokazać kim on to nie jest.
A co zrobił Cris… Wyrzucił mnie z Supportu, po czym zablokował postać, napisał do mnie prywatna wiadomość cyt. „Co ty odpi*****asz” po czym zablokował nawet możliwość rozmowy.

Cris, ma bardzo duży problem z utrzymaniem serwera, wiadomo, takie ataki można powstrzymać odpowiednia zabezpieczając serwer, ale po co przepłacać skoro można dać graczom itemy by powstrzymać ich ataki na serwer

Jeśli chodzi o płatności typu przelew itd, na pkt Premium, to nie polecam, bo na punkty czeka się ok. tygodnia, no chyba że szybciej napiszecie do supportu ze zrobiliście przelew to wtedy może łaskawie dostaniecie pkt na 2 dzień

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...