Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich userów

Problem zaczoł się wczoraj o 19:20 wchodzac na postać Wojownika bodego 66lvl wyskakuje informacja "Twoje konto zostało zablokowane" po zobaczeniu tego zbulwersowany wszedlem na forum mt2 w ich informacjach przeczytałem,że ich wiadomosci nie dochodzenia do poczt typu WP,INTERIA , kiedy zobaczyłem tą inforamcje przeraziłem się ponieważ moj char ma emaila z poczty WP i dlatego dziwiac się czemu nie dostaje emaila z wyjaśnieniem bana nie mam tego posta.Teraz pytanie do was czy poradzi sie na to coś zeby odwołać tego bana bo napawde dziwi mnie ta informacja ... Mam(miałem) 66lvl i nagle z nie wyjasnionych przyczyn dostaje sie bana to chyba nie fer w stosunku do mnie i podejscia do ludzi ze strony teamu mt2...

JEŚLI ZASŁUŻYŁEM DAJ + BĘDE BARDZO WDZIĘCZNY : D

MONOLIT:

Woj-Body = 66lvl Ban

Surak-BM = 37lvl + ON

Opublikowano

nie dostales na swoj email na ktorym byla postac zpisana wiadomosci od nich musiales ja dostac jesli hackowales najlepiej przyznac sie i przeprosic i wgl jesli na pewno nie dostales od nich wiadomsoci z powodem bana napisz do nich dlacze go pierw potem formulka z przeprosinami i wiecej nie bede tego robil mi sie udalo i mi nije 54 lv odbanowali

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

@up Właśnie o to chodzi ,że nie dostałem żadnego posta na moj email z ich strony a konto jest zbanowane

MONOLIT:

Woj-Body = 66lvl Ban

Surak-BM = 37lvl + ON

Opublikowano

Napisałem do nich dlaczego powody i dowody ale nie wiem czy dojdzie to na email z poczty WP bo na forum mt2 pisze ,ze ich posty od nich nie dochodza na INTERIE,WP

MONOLIT:

Woj-Body = 66lvl Ban

Surak-BM = 37lvl + ON

Opublikowano

Dlaczego ma smierdziec zadalem im pytanie jak kazdy uzytkownik na moim miejscu

MONOLIT:

Woj-Body = 66lvl Ban

Surak-BM = 37lvl + ON

Opublikowano

powiem ci tak jak mi 1 raz banowali konto to napisal cos w tym stylu dlaczego zbanowli mi konto przeciez ja niczego nie uzywalem i czy sa na mnie jakies dowody czy to nie bzmi dziwnie tych cweli trzeba podejsc sposobem bo inaczej po koncie

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

No to Ja tez podobnie napisałem tyle ,ze to wczoraj wieczorem i chyba powinni juz odpisać

MONOLIT:

Woj-Body = 66lvl Ban

Surak-BM = 37lvl + ON

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...