Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z botami na forum IPB

KjakKONRAD

Pytanie

Opublikowano

Witam boty atakują moje forum juz od paru dni takimi postami w jednym dziale i jednym temacie... nie ogarniam tego az tak dobrze aby samemu poradzić sobie z tym shitem! Jedyne co zrobię to włączę reczną aktywacje kont bo hosting pukawki nie ma mailingu. Pomożecie? Dodam że ciężko mi sie to usuwa bo opcja znaczaczenia mi nie działa w temacie. w załączniku screen jak to wygląda.  PS: możliwe ze dodałem to w złym miejscu. Proszę o przeniesienie.

Bez nazwy.png

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT

Wersja gry: 1.15.2-1.16.X - IP: MineAdventure.PL 

TRYB: Survival+Działki, SMOCZE itemy, drop waluty! Parkoury, Eventy i dużo Więcej!

ma.gif

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra juz nie potrzeba XDD po zainstalowaniu capchy i skonwertowania bazy danych? cos tam jest taka opcja aby szybciej to działało cos sie ujebało i musiałem forum przeinstalowac XDDDD

TRYB: Survival+Działki, SMOCZE itemy, drop waluty! Parkoury, Eventy i dużo Więcej!

ma.gif

Opublikowano

to ja zaraz tą re-capche ogarne D: płaci się coś za tą od google?

Dnia 3.04.2018 o 16:38, Reyaver napisał:

Zablokuj ruskie maile w ACP, popraw CAPTCHĘ, jak masz posty gości (goście mogą tworzyć posty) to wywal to i weź normalnego nulleda, a nie takiego, który ruskom adres forum wysyła, aby go dodali do listy forów do atakowania.

nie rozumiem co to nudell ogólnie forum było bardzo bardzo długo puste w sensie od tego typu spamów wtedy co dodałem posta tutaj się zaczęło :D i pisali tylko w tym jednym temacie :Dmam tą capche od mybb ale chyba dupna :D

ustawiłem recapche znow mogę wyłączyć sprawdzanie rejestracji kont : D

ma.gif

Opublikowano

Zablokuj ruskie maile w ACP, popraw CAPTCHĘ, jak masz posty gości (goście mogą tworzyć posty) to wywal to i weź normalnego nulleda, a nie takiego, który ruskom adres forum wysyła, aby go dodali do listy forów do atakowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...