Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa gra o złoto w margonem

Gość Nerfinekk

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Nerfinekk
Opublikowano

DOTYCZY TO TYLKO I WYŁĄCZNIE ŚWIATA PANDORA. NIE MOŻEMY WPŁACIĆ, ANI WYPŁACIĆ ZŁOTA Z ŻADNEGO INNEGO ŚWIATA PUBLICZNEGO, ANI PRYWATNEGO!

Witam!

Dziś chciałbym wam zaprezentować nową grę o złoto w margonem. Wszystko jest legit, ale pamiętajcie, że tak samo jak i przegrać można też wygrać :)

Cała gra odbywa się na stronie: mhazard.ga

Polega to na tym, że zakładamy tam konto(na innych danych niż w margo), i od wtedy możemy grać.. no prawie, bo najpierw musimy wpłacić złoto z gry margonem.

Jak to zrobić? Po prostu idziemy na poczte, wysyłamy wiadomość na nick: mackiewiczpl, w treści podajemy swoją nazwę użytkownika ze strony, a kwota to ilość złota, którą chcemy przekazać. Po przesłaniu wiadomości, nasze konto na stronie zostaje automatycznie zasilone o przesłaną kwotę. Następnie możemy o to złoto zagrać, polega to na tym, że obstawiamy wybraną ilość złota i jeśli wygramy to otrzymujemy 2x więcej, jeśli przegramy, otrzymujemy tracimy obstawioną kwotę. Następnie, aby wypłacić przechodzimy do zakładki "Wypłać złoto" i podajemy tam swój nick z margonem, oraz kwotę którą chcemy wypłacić. Następnie automatycznie otrzymujemy wiadomość na poczcie w grze i cieszymy się złotem :D

Poniżej film ze strony na yt:

DOTYCZY TO TYLKO I WYŁĄCZNIE ŚWIATA PANDORA. NIE MOŻEMY WPŁACIĆ, ANI WYPŁACIĆ ZŁOTA Z ŻADNEGO INNEGO ŚWIATA PUBLICZNEGO, ANI PRYWATNEGO!

Gość Nerfinekk
Opublikowano
10 minut temu, marian42 napisał:

hahaha xD

?

Gość Nerfinekk
Opublikowano
1 godzinę temu, marian42 napisał:

Nie żeby coś, ale wygląda to na oszustwo, jaką mam pewno że jak wyślę złoto ono do mnie wróci jak wygram?

Napewno większą niż na króliczkach z randomami :)

Opublikowano

Ale ty też jesteś random, nie znamy się przecież? Dobra, kto chce niech sobię wysyła,ja tam nie ufam takim "zabawom"

Gość Nerfinekk
Opublikowano
14 godzin temu, marian42 napisał:

Ale ty też jesteś random, nie znamy się przecież? Dobra, kto chce niech sobię wysyła,ja tam nie ufam takim "zabawom"

No to po co zaczynasz dyskusje? Nie podoba się to nie graj. Taka sama szansa na oszustwo jest wszędzie. Nawet podczas handlu, gdy w grze był (i z tego co sprawdzałem to nadal jest) błąd, około 2 miesiące temu, który został wykorzystany przez "hackera" (kupowałeś od typa lege, następnie podmieniała się ona po zakupie na zwój, traciłeś kasę i nie miałeś legi.., a na handlu wyraźnie widziałeś legę, za którą płaciłeś). Tutaj ja daję Ci 100% gwarancję tego, że jeżeli coś wygrasz to NAPEWNO to otrzymasz :)

• Aive zmienił(a) tytuł na Nowa gra o złoto w margonem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...