Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battle for Azeroth kupno kolekcjonerki i granie już teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem napisać ten poradnik gdyż widziałem że wiele osób (również wśród moich znajomych) ma problem. Chcą oni mieć edycję kolekcjonerską ale również chcą mieć możliwość levelowania allied races już teraz. Problem jest taki że kod który jest w edycji kolekcjonerskiej dostajemy w paczce razem z resztą ekskluzywnej zawartości. Edycje kolekcjonerskie zostaną wysłane dopiero po premierze dodatku więc nie mamy możliwości użycia kodu wcześniej.

Jakie jest rozwiązanie? Wystarczy że kupimy sobie edycję cyfrową gry i na niej będziemy bawić się naszymi nowymi rasami. Gdy po premierze dostaniemy już edycję kolekcjonerską z kodem powinniśmy założyć ticket w którym wyjaśnimy że posiadamy edycję kolekcjonerską z kodem. Support Blizzard przełączy nam grę na kod z edycji kolekcjonerskiej a kod z wersji cyfrowej będziemy mogli użyć ponownie (czytaj odsprzedać). 

Sposób ten jest sprawdzony już na poprzednim dodatku. Wiele osób z niego korzysta i nigdy nie słyszałem żeby Blizzard miał z tym jakiś problem.

(')(.)(;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...