Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rozdzielczością

SlimerT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem cały czas z rozdzielczością 1280x960 jeszcze parę miesięcy temu było wszystko okej teraz po kilku poradach było też okej ale tylko do następnego zrestartowania kompa gra niby chodzi ok ale przycina w niektórych momentach :/ mam minimum 100 fps , gra mi śmiga tylko na rozdzielczości 1024x768 ale nie chcę już na niej grać bo mi po prostu już nie idzie na niej i postanowiłem zmienić ją .I moje pytanie brzmi jak naprawić to wszystko :/? cały czas się bawiłem w panelu nvidi :/  . Moja grafika to : gtx 1050 , procek : i5 3470 3,2 , 8 GB ram . I dodaję screeny z nvidi bo nie potrafię ich poprawie ustawić bo co patrzę w googlach to każdy inaczej to ustawia :/.

nvidia 3d.png

nvidia 3d2.png

nvidia 3d3.png

nvidia 3d4.png

nvidia 3d5.png

nvidia 3d6.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Siemka, dam Ci tutaj moje ustawienia z panelu nvidii jak chcesz możesz spróbować i zobaczyć czy efekt będzie. 

Ale skoro gra śmiga Ci tylko na 1024 to chyba sam sobie odpowiedziałeś i musisz się przyzwyczaić albo wymienić sprzęt :25_money_mouth:

e66K549.png

RjWZT14.png

i1sWQY0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...