Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 steam global - czarny ekran

Kopara237

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałem wrócić do grania na globalu eu na wersji steamowej, kiedyś już na niej grałem i było wszystko w porządku. Pobrałem dzisiaj klienta i po uruchomieniu ładuje się antycheat, wyskakuje okienko z metinem ale jest całe czarne, po chwili zawiesza się i trzeba wyłączyć w procesach żeby się zamknęło - Screenshot.

Próbowałem "verify files integrity" na steamie, uruchomić w zgodności z win7 i z prawami administratora, resetowałem komputer, reinstalowałem całą grę, spróbowałem również z wyłączoną zaporą windows i antywirusem ale nic nie zmieniło/poprawiło sposobu działania/uruchamiania klienta, od czasu do czasu też wyskakiwał jakiś błąd z antycheatem ale po chwili wszystko uruchamiało się tak jak wcześniej.

I teraz następujące pytanie: czy ktoś spotkał się już wcześniej z takim błędem i jak go ewentualnie rozwiązał? Jak macie jakieś pomysły to proszę pozostawić je w odpowiedzi na tego posta, a chętnie wypróbuję.

Dodam tylko, że obecnie mam zainstalowany system Windows 10 Home 64bit, pobrane .NET framework powyżej 4.5, najnowsze sterowniki karty graficznej oraz pakiety windows redistributable.

Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam.

• Kopara237 zmienił(a) tytuł na Metin2 steam global - czarny ekran

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...