Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który program bardziej opłacalny?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie dotyczące Coreshine i goelites który ma lepsze skrypty ma ich więcej i mniej banowany? :D  w jakiej cenie są? i jaką postacią najlepiej grać na jednym z nich?

Edit: co sądzicie o gos external?

70489962284954469327.png

Opublikowano
11 minut temu, Silver™ napisał:

Najlepiej grać hypercarry w jungli, a spróbuj ge, bo cs ma teraz największą wykrywalność. 

Jeśli chodzi o "ge" tzn co to za program? 

70489962284954469327.png

Opublikowano

Miałem na myśli "GoElites" tylko sobie skróciłem nazwe. Twitch jest teraz mocny także polecam jeżeli masz jakieś dobre duo.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
3 godziny temu, Silver™ napisał:

Miałem na myśli "GoElites" tylko sobie skróciłem nazwe. Twitch jest teraz mocny także polecam jeżeli masz jakieś dobre duo.

Okej dzięki za pomoc :)

3 godziny temu, Silver™ napisał:

Są różne licencje? Czym się one różnią? Z ktorego mam kupić? Przelewem

70489962284954469327.png

Opublikowano
21 godzin temu, szczepan2410 napisał:

Goelites kończy działalność 1.05.2018 i aktualnie jest wykrywalne(ban w 24h) więc nie ma sensu sobie zawracać głowy.

Nie pierdziel takich fake informacji, gram na czystym koncie od 5 dni :)

Opublikowano
49 minut temu, flypl napisał:

Nie pierdziel takich fake informacji, gram na czystym koncie od 5 dni :)

To graj dalej i oczekuj bana w ciągu kilku dni. Jest oficjalne info na stronce, że zamykają projekt więc nie spodziewałbym się aktualizacji zabezpieczeń.

Opublikowano
2 godziny temu, szczepan2410 napisał:

To graj dalej i oczekuj bana w ciągu kilku dni. Jest oficjalne info na stronce, że zamykają projekt więc nie spodziewałbym się aktualizacji zabezpieczeń.

Przecież to wiadome że wyłapie bana, ale pierdolenie ze po jednym dniu nie jest na miejscu :)

Opublikowano
4 minuty temu, flypl napisał:

Przecież to wiadome że wyłapie bana, ale pierdolenie ze po jednym dniu nie jest na miejscu :)

To nie jest "pierdolenie" większość ludzi dostaję bana w ciągu 24 godzin... goelites kończy działalność, a bana zawsze dostaniesz, więc...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...