Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

G-GAMING.PL [Serwer dla graczy!]

SneQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybka opinia:

- jak zawsze kwestia gustu, ale te "/////" nieciekawie wyglądają. Nie lepiej wyjustować?

- Regulamin: Zakaz przesiadywania na "MICROPHONE DISABLED". Hmmm...

- "WSZELKIE INFO O ZMIANIE IP SĄ NIEPRAWDZIWE" - a jaki jest Wasz IP? :-)

- kanały prywatne - "Użytkownik date ustawia w topic'u!": nie lepiej botem? Ustawię sobie datę na rok 2100 i mam kanał wieczny bez konieczności aktualizacji? Takie coś Mod musi ciągle sprawdzać, więc to tylko problemy które bot rozwiązuje :-)

- "BLOKADA POLICYJNA" ?

- dużo pustych spacerów, chyba więcej nawet niż kanałów

- chcę ikonkę - "osiągnięto maksymalną liczbę klientów kanału", i opisu nie widzę

- to samo w "Masz sprawę?"

- "Zarejestruj się tutaj" - "Obecnie nie ma administratorów w trybie online". Nie lepiej żeby to robił automat?

- ""Bot Pauli" przeniesiony z kanału ....... na "............" przez .......... - raczej Niezarejestrowani nie powinni móc tego robić ;-) 

- ścignąć userów, żeby zmienili domyślne hasła na kanały ;-)

To oczywiście drobne rzeczy, które poprawia się w minutę :-) Dla mnie jednak najważniejsza kwestia to: możecie pochwalić się czymś, co Was wyróżnia z tysiąca innych TSów?

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

Opublikowano
Dnia 26.03.2018 o 09:46, zmechu napisał:

Szybka opinia:

- jak zawsze kwestia gustu, ale te "/////" nieciekawie wyglądają. Nie lepiej wyjustować?

- Regulamin: Zakaz przesiadywania na "MICROPHONE DISABLED". Hmmm...

- "WSZELKIE INFO O ZMIANIE IP SĄ NIEPRAWDZIWE" - a jaki jest Wasz IP? :-)

- kanały prywatne - "Użytkownik date ustawia w topic'u!": nie lepiej botem? Ustawię sobie datę na rok 2100 i mam kanał wieczny bez konieczności aktualizacji? Takie coś Mod musi ciągle sprawdzać, więc to tylko problemy które bot rozwiązuje :-)

- "BLOKADA POLICYJNA" ?

- dużo pustych spacerów, chyba więcej nawet niż kanałów

- chcę ikonkę - "osiągnięto maksymalną liczbę klientów kanału", i opisu nie widzę

- to samo w "Masz sprawę?"

- "Zarejestruj się tutaj" - "Obecnie nie ma administratorów w trybie online". Nie lepiej żeby to robił automat?

- ""Bot Pauli" przeniesiony z kanału ....... na "............" przez .......... - raczej Niezarejestrowani nie powinni móc tego robić ;-) 

- ścignąć userów, żeby zmienili domyślne hasła na kanały ;-)

To oczywiście drobne rzeczy, które poprawia się w minutę :-) Dla mnie jednak najważniejsza kwestia to: możecie pochwalić się czymś, co Was wyróżnia z tysiąca innych TSów?

Dziękuje bardzo za opinie. Nad botem który pomoże w automatyzacji serwera już pracujemy. Inne „drobne” rzeczy oczywiście poprawimy jak najszybciej :)

EDIT: Kanały chcesz ikonkę itp to po prostu opis strefy. w sensie, w jakiej sprawie się tutaj należy/można zgłosić, Chyba dobrze to wytłumaczyłem.

Opublikowano

11. Użytkownik ma obowiązek umieścić w temacie podstawowe dane takie jak:

• nazwa,
  • IP/domena,
  • ilość slotów.

Uzupełnij temat, aby zawierał wszystkie z powyższych informacji. Czas do 20.

Opublikowano
2 godziny temu, Aive napisał:

11. Użytkownik ma obowiązek umieścić w temacie podstawowe dane takie jak:

• nazwa,
  • IP/domena,
  • ilość slotów.

Uzupełnij temat, aby zawierał wszystkie z powyższych informacji. Czas do 20.

Domenę i nazwe muszę ci podkreślić? Chyba potrafią ludzie się domyśleć... Ilość slotów dodam jak wrócę do domy

Opublikowano
5 minut temu, SneQ napisał:

Domenę i nazwe muszę ci podkreślić? Chyba potrafią ludzie się domyśleć... Ilość slotów dodam jak wrócę do domy

Dlatego zaznaczyłam, że temat powinien zawierać "wszystkie" informacje - najważniejszym z brakujących parametrów jest ilość slotów, zatem powinno to zostać uzupełnione. Jeśli nie dasz rady uzupełnić do wyżej wspomnianej godziny, daj znać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Okej, najpierw zajrzałem na forum. Nie wiem czy wiecie ale zapewne autor waszego stylu na forum nie zezwala na zmiane lub usuwanie stopki lub podpisywanie się że to Ty takowy styl zrobiłeś, w zbadaj html jest autor SimLay

zdu:

Y7OeSvL.png

tak jak na górze koledzy napisali każdy kanał jest oddzielony pustym spacerem.

<21:38:55> Grupa kanału "Guest" została przypisana do "Nokem1" przez "G-GAMING.PL [SERWER Z MYŚLĄ DLA GRACZY]".
<21:39:16> Kanał "╚Publiczny #3" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer]Kanały Max ❹"
<21:39:18> Kanał "╚Publiczny #3" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer42]"
<21:39:21> Kanał "╚Publiczny #3" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer]Kanały Max ❹"
<21:39:31> Kanał "╚Publiczny #3" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer42]"
<21:39:43> Kanał "╚Publiczny #3" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer]Kanały Max ❹"
<21:39:48> Kanał "╚Publiczny #3" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "G-GAMING.PL [SERWER Z MYŚLĄ DLA GRACZY]"
<21:40:13> Kanał "╚Publiczny #3" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer]Kanały Max ❹"
<21:40:15> Kanał "╚Publiczny #3" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer42]"
<21:40:25> Kanał "╚Publiczny #3" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer]Kanały Max ❹"
<21:40:27> Kanał "╚Publiczny #3" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer42]"
<21:40:28> Kanał "╚Publiczny #3" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer]Kanały Max ❹"
<21:40:35> Kanał "╠Publiczny #2" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer42]"
<21:40:37> Kanał "╠Publiczny #2" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer]Kanały Max ❹"
<21:40:38> Kanał "╔Publiczny #1" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer42]"
<21:40:40> Kanał "╔Publiczny #1" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer]Kanały Max ❹"

Administracja niesamowita :) Szukam takiej

Opublikowano
13 minut temu, SpisN napisał:

Okej, najpierw zajrzałem na forum. Nie wiem czy wiecie ale zapewne autor waszego stylu na forum nie zezwala na zmiane lub usuwanie stopki lub podpisywanie się że to Ty takowy styl zrobiłeś, w zbadaj html jest autor SimLay

zdu:

Odkryj ukrytą treść

Y7OeSvL.png

tak jak na górze koledzy napisali każdy kanał jest oddzielony pustym spacerem.

<21:38:55> Grupa kanału "Guest" została przypisana do "Nokem1" przez "G-GAMING.PL [SERWER Z MYŚLĄ DLA GRACZY]".
<21:39:16> Kanał "╚Publiczny #3" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer]Kanały Max ❹"
<21:39:18> Kanał "╚Publiczny #3" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer42]"
<21:39:21> Kanał "╚Publiczny #3" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer]Kanały Max ❹"
<21:39:31> Kanał "╚Publiczny #3" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer42]"
<21:39:43> Kanał "╚Publiczny #3" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer]Kanały Max ❹"
<21:39:48> Kanał "╚Publiczny #3" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "G-GAMING.PL [SERWER Z MYŚLĄ DLA GRACZY]"
<21:40:13> Kanał "╚Publiczny #3" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer]Kanały Max ❹"
<21:40:15> Kanał "╚Publiczny #3" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer42]"
<21:40:25> Kanał "╚Publiczny #3" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer]Kanały Max ❹"
<21:40:27> Kanał "╚Publiczny #3" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer42]"
<21:40:28> Kanał "╚Publiczny #3" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer]Kanały Max ❹"
<21:40:35> Kanał "╠Publiczny #2" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer42]"
<21:40:37> Kanał "╠Publiczny #2" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer]Kanały Max ❹"
<21:40:38> Kanał "╔Publiczny #1" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer42]"
<21:40:40> Kanał "╔Publiczny #1" został przeniesiony przez "Nokem1", nowy kanał nadrzędny to "[cspacer]Kanały Max ❹"

Administracja niesamowita :) Szukam takiej

Po pierwsze to co ma forum do serwera? po drugie jest to theme udostępniony publicznie więc w czym problem, i dobrze wiem że Napis simlay tam widnieje. I daj screeny z chatu takie coś to se mogę nogą napisać i wgl to jest niepoprawnie napisane, ts3 tak w chacie nie pisze więc.... Nie wiem czy chcesz tutaj sobie posty nabijać czy co bo twoja „opinia” gów*o wnosi za proszeproszeniem. A o forum się nie martw jeżeli nie masz o tym pojęcia bo to nie twój problem, pisząc post tutaj liczę na opinie o serwerze ts3 a nie o forum, bo gdybym chciał opinie o forum to temat nie znalazł by się tutaj....

Opublikowano

Wyszedłem z serwera, możesz zobaczyć w logach serwera :) Napisałem do właściciela stylu odpisał mi tak

8wC7PgG.png

//edit: w prezentacji macie 128 slotow, macie 40 :)

Opublikowano
2 minuty temu, SpisN napisał:

Wyszedłem z serwera, możesz zobaczyć w logach serwera :) Napisałem do właściciela stylu odpisał mi tak

8wC7PgG.png

Powtarzam po raz kolejny nie obchodzi mnie twoje zdanie na temat forum bo to nie ma nic wspólnego z serwerem w tym temacie. Nabijaj se posty gdzieś indziej i przeczytaj moja odpowiedz po raz kolejny na gorze bo widzę ze masz problemy z czytaniem. Nie zasmiecaj mi tematu, Autor theme bedzie chciał to może się ze mną bez problemu skontaktować.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...